Почетна / Фудбал / Супер лига

Лалатовић: Матић је имао изричиту жељу да пређе у Партизан

Он је рекао и да је прва понуда Партизана била одбијена
ФОТО: ФК Партизан

Тренер фудбалера Војводине Ненад Лалатовић рекао је данас да је доскорашњи фудбалер новосадског клуба Бојан Матић рекао "да се психички више не осећа као члан Војводине" и да је имао изричиту жељу да пређе у Партизан.

- Већ на самом окупљању пред почетак припрема за овај део сезоне Бојан је рекао да се психички више не осећа као наш члан и да жели да промени средину. Из управе му је тада речено да, ако у клуб стигне одговарајућа финансијска понуда која ће задовољити и њега и Војводину, о његовом трансферу може да се преговара  рекао је Лалатовић за клупски сајт.

Он је рекао и да је прва понуда Партизана била одбијена.

- Након што је Партизан кориговао своју понуду и притом у читав посао укључио и раскид уговора с Немањом Николићем, при чему је у Војводину стигао Момчило Мркаић, клуб је одлучио да се сагласи с преласком Матића у Партизан - казао је Лалатовић.

Шеф стручног штаба Војводине рекао је и да је Матић имао изричиту жељу да пређе у редове београдског клуба.

- Рекао је да му је од стране Партизана понуђен много јачи уговор него што то Војводина може да уради, те да тиме има прилику да реши своју егзистенцију. Ја сам му рекао да је Војводина једнако велики клуб као Црвена звезда и Партизан и да ће, ако у другом делу сезоне бити на истом нивоу као јесенас, на лето сигурно остварити неки добар инострани ангажман. Међутим, он је остао при свом ставу и ја сам морао да се сложим с тим - рекао је Лалатовић.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Koja
Transfer Marina mi se cini zanimljivijim .
Koja
Ne mogu da verujem da je transfer Matica tako zanimljiv.
*grešiš
Zanimljiva je isključivo cosa nostra, koja je tzv. transfer obavila, Matić je samo kolateralna šteta. Kad porasteš, kašće ti se samo.
Madjionicar
Evo, znaci, i objasnjenja zasto je Matic presao u Partizan za ovoliko za koliko je presao. Meni je totalno nevazno, naravno, ali nadam se da ce bar na trenutak zacepiti usta onima koji se bukvalno satrase zadnjih par dana da ovim dokazu kako je Vojvodina kao Partizanova filijala, a mi ih kao neposteno optuzujemo da je njihova. Pa, gospodo, evo vam iz usta vaseg vlastitog covjeka... procitajte, pa ako imate cime, nece vam trebati puno da shvatite od kud Matic u Partizanu i za samo 120 hiljada.
borrissey
Uvek je sve najlakše svaliti na igrača. Mrš napolje, dalje ruke od FKV
novosadista
Za njega pouzdano znam da jeste, al za tebe sam gotovo siguran da nisi. U tvojoj biti čuči, prikriveni "blizanac" i kezi se na ovaj svet.
Samo vosa
Ti nisi navijac vose.
КОЗЈЕ УШИ
Требао си Ашћерића да нам доведеш, за овог твог анонимуса (са 2 гола) је Левандовски лично... Узгред буди речено, ми нисмо мандови, да нам продајеш "Приче из Непричаве." Важно је, да сте се ти и кумови лепо уградили у трансфере играча отераних у (гле ћуда) Београтске клубове.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.