Почетна / Фудбал / Супер лига

Лалатовић после ремија са Шахтјором: У свему смо им парирали

Војводина је данас играла нерешено 1:1 (0:0) против Шахтјора, у пријатељском мечу одиграном у Белеку
ФОТО: fkvojvodina.rs

После ремија његовог тима против Шахтјора, шеф стручног штаба Војводине Ненад Лалатовић изјавио је да је задовољан игром црвено-белих, који су у свему парирали скупом и моћном тиму из Доњецка.

Војводина је данас играла нерешено 1:1 (0:0) против Шахтјора, у пријатељском мечу одиграном у Белеку.

– Морам да похвалим моје играче. Играли смо против великог тима, који је учесник Лиге шампиона и Лиге Европе и притом је наступио у свом најјачем саставу, а парирали смо им у свим сегментима игре, што и доликује представнику српског фудбала и великом клубу као што је Војводина. Мислим да смо данашњом утакмицом презентовали наш фудбал на најбољи могући начин и да су сви могли да виде да у Србији има квалитетних играча – каже Лалатовић.

Према његовим речима, данас се на терену уопште није могла приметити огромна разлика у буџетима два клуба.

– Што се тиче првих 55 минута меча, током којих је наступила једна постава, презадовољан сам тиме што смо одиграли чврсто и агресивно. Феноменално смо освајали простор након одузете лопте и имали две стопостотне шансе које нисмо искористили. У првом полувремену, Шахтјор није имао буквално ниједну прилику за гол. У последњих 35 минута, наступили су нешто млађи играчи, као и ови нови, који још увек нису довољно физички припремљени. Гол смо дали после прелепе акције, у којој је Зукић послао феноменалан пас иза леђа противничке одбране, а Нешковић утрчао, шутирао, њихов голман је одбранио, али из тог одбитка смо дошли у заслужено вођство. Међутим, јако је тешко играти са тако квалитетним странцима, а Шахтјор има играче за које је плаћен огроман новац. Ту сам провео 3,5 године и знам колико Ринат Ахметов улаже у свој клуб, те да за играче плаћа обештећења од по 15-20 милиона евра – напомиње Лалатовић.

Он свакако има разлога да буде задовољан досадашњим током зимских припрема.

– И данас се видело да су играчи Шахтјора јако квалитетни, али моји момци су оставили срце на терену и желели да покажу да и они могу да играју у клубу попут Шахтјора. Гол смо примили кроз средину, иако сам знао да је Шахтјор ту најопаснији и зато сам све време викао играчима да чувамо централу, а пустимо им бокове, јер њихови бочни играчи такође улазе унутра. Ипак, мислим да је ово реалан резултат. Оно што ми је битно јесте то да смо добро истрчали утакмицу и да се нико није повредио, те да смо показали да Нови Сад и цела Србија заслужују да гледају Војводину у квалификацијама за Лигу Европе – изјавио је Лалатовић.

Фудбалери Војводине ће на терен поново истрчати у понедељак пре подне, када ће одрадити тренинг, док су поподне добили слободно.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
Majstori odlična utakmica koju smo gledali preko live stream , a sad Lalate kad si se uverio da su mladi sazreli dovedi kao zamene za Ezea i Matića mlade reprezentativce cforove Vukašina Bogdanovića 2002 i Martinkeviča 2001 da se kale jer će već na leto igrati za LIGU EVROPE da jedared već udjemo u grupnu fazu.Vojvodinaši i ostale utakmice možete gledati preko you tube kanala sledećih rivala pošto mi još nemamo svoj a košta par hiljada evra pa bi uprava pošto je dobila silne novce za prodaju gore pomenutih ,kojim želim sve najbolje u karijerama, mogla tu siću i iz džepova bogatih članova uprave da uloži u you tube kanal VOJVODINE
100% Voša
Link golovi : https://shakhtar.com/matchday/A0ACEA354E4244E299F33141A76D9D0B/video

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.