Почетна / Фудбал / Супер лига

Калуђеровић се вратио у Рад: Бићу опет голгетер Србије

Андрија Калуђеровић је трећи пут у каријери добио главну улогу у шпицу напада Грађевинара
ФОТО: В. Марковић

На Бањицу је Андрија Калуђеровић овог пута стигао из Риге. У претходна два мандата постигао је 27 голова.

Нема сумње да ће Калуђеровићев заштитни знак погоци битан насушно потребни небескоплавима уколико желе да се помере са позиције која води у нижи ранг.

Лепо је вратити се на Бањицу. Тамо се осећам као код куће. Ту су још људи који су од првог мог дана били у клубу. Свестан сам да је ситуација тешка, можда и најтежа од свих досадашњих. Да не верујем у опстанак, сигурно се не бих вратио. Желим да и себи помогнем да се вратим у праву форму, самим тим и Раду да остане у лиги – рекао је повратник у Црнотравску.

Имали сте план, али нисте се отиснули у иностранство?

Имао сам слабију последњу сезону. Из тих разлога није било адекватних понуда из иностранства због којих бих напустио породицу и кућу. Било ми је логично да се вратим у форму у Раду и на лето нађем фин ангажман.

Поред остављања клуба у елити, водићете борбу за најбољег стрелца у историји Србије?

Био сам са 63 гола до скоро водећи, али ме је Мудрински престигао. Каскам два поготка. Надам се да ћу успети уз помоћ саиграча да се вратим на трон. Најсрећнији бих био да Рад оставимо у лиги и да поново будем број један – казао је Калуђеровић.

Коментари7
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Rade
Terzićev igrač. Gurao ga je kao nikog ali od opanka mokasine ne možeš da praviš
Građevinar u izjavi za Žurnal
Lik još nije odigrao nijednu utakmicu i priča o klubu da mu je odskočna daska za leto. Koji amaterizam mi živimo u Srbiji, ovakvog sprdanja ima samo u Africi još.
Labud
Zasto Afrika mora da bude reper za nasu jadnost. Bocvana, Namibija, daleko bogatije od Srbije. I mirnije zemlje.
Peca
Da li je moguće da Rad po trći put vraća Kaluđerovića u klub? Kao da nema boljih napadača među mladim igračima. Jadna nam je liga !!!
@peca
Pa kada ga nece zvezda moraju oni, tamo je bio 54ta zvezda kako su se nadali.
Sasa bg
Druze,daj molim ti si turisticki putnik.
Ahahaha
A kad si ti pa bio golgeter?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.