Почетна / Фудбал / Супер лига

Шапић пред Звезду: Ништа нисте урадили ако зауставите једног или двојицу играча, опасност вреба са свих страна

Чукарички ће сутра од 14.30 дочекати Звезду у 21. колу Супер лиге Србије
ФОТО: Н. Неговановић

Фудбалер Чукаричког Стефан Шапић рекао је данас да ће његова екипа дати све од себе против Црвене звезде и да су то најлепше утакмице.

- Знамо како смо прошли у последњем мечу у јесењем делу сезоне. Али, Црвена звезда је сада другачија екипа у односу на тај сусрет, са новим тренером, колико видим и подмладили су екипу. Једно је сигурно, Звезда и даље има веома квалитетне играче. Кад играте против њих, ништа нисте урадили ако зауставите једног или двојицу играча. Опасност вреба са свих страна, а ми смо то осетили на својој кожи баш у претходном дуелу. Због тога, код нас мора да се зна ко шта ради у сваком тренутку, у дуелу против тако квалитетног противника. Оно што је сигурно, даћемо све од себе. Сваки бод ће до краја сезоне бити значајан у борби за Европу - рекао је Шапић за сајт клуба.

Чукарички ће сутра од 14.30 дочекати Звезду у 21. колу Супер лиге Србије, првом после зимске паузе.

Шапић је навео да памти претходни дуел игран на Бановом брду, када је Чукарички победио после преокрета.

- Много леп осећај је победити Црвену звезду. Та утакмица је била стварно луда, не дешава се често да Црвена звезда изгуби предност од два гола. А, нама је била изузетно значајна, тада је то било у плеј-офу, а са том победом смо скоро и завршили посао око пласмана у Европу. Са Звездом ћемо играти и ове сезоне још једном, али је и овај дуел од огромног значаја, посебно због тога што је први после зимске паузе - казао је Шапић.

После дуела са Звездом, Чукарички ће гостовати Радничком, а потом следе дуели са Вождовцем и екипом Младости.

- Знамо какав нам је распоред, али не размишљамо даље од дуела са Звездом. Чека нас велика борба у свакој наредној утакмици. Биће неизвесно до краја шампионата, одавно није било занимљивије такмичење, посебно у борби за Европу. Добра ствар је што нема поделе бодова, па смо стекли одређену предност пред наставак сезоне.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

OGNJEN
A najvise od sudije, njega morate zaustaviti, inace znate kako oni pobedjuju.
Auuu
Ma to Vas savica najbolje zna sa sudijama

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.