Почетна / Фудбал / Супер лига

Милошевић незадовољан: Онакав почетак би нас коштао против неког јачег ривала

Тренер Партизана Саво Милошевић рекао је да не може да буде потпуно задовољан упркос победи над Радником
ФОТО: ФК Партизан/Мирослав Тодоровић

"Онакав почетак би нас против неког јачег ривала коштало, као што нас је и коштало у прошлости. Већим делом нисам задовољан, много ствари морамо да поправимо", рекао је Милошевић за телевизију Арена.

Партизан је победио Радник са 3:0 у 21. колу Супер лиге, првом после паузе.

"Мало тога од оног што смо радили и за шта смо се припремали сам видео на терену. Практично сва три гола смо дали из прекида, тако да не могу да будем баш задовољан игром. Оправдање је то што смо дошли из припремног периода", казао је Милошевић.

Тренер Радника Симо Крунић честитао је Партизану на победи.

"Партизан је овог момента бољи тим од нас и честитам му на победу. Покушали смо да угрозимо противника, али нам није успело. Могли смо можда и боље, али то је шта имамо у овом тренутку против изузетно квалитетног Партизана", рекао је .

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

nebojša
igrač utakmice ti je bio SUDIJA miloševiću !!!
Pigeon
Pa, dobro, prva je utakmica, svi golovi iz prekida, iz igre stvoreno nekoliko dobrih sansi i opet smo ih olako promasivali...Penal potpuno regularan, a postojao je i onaj u petom minutu, ali se boki napravio "da ne vidi"...
Trifecta of Doom
Nemoj tako Savo, nisi ti u pravu. U pravu su grobarske botine koji leze na nasim vestima i zale se na sudije, ofsajde i penale. E deco, deco...
@Milka
Ti si mlad i od skoro ovde. Nema svrhe svadjati se sa njim, odavno je on redovan na nasim vestima...
Milka Noisette@Trifecta of Doom
Vidim da nisi Grobar. Ne znam ciji si navijac,jer na osnovu izraza "leze na nasim vestima",ne mogu da zakljucim za koga navijas,prosto ne znam ko su to "nasi". Pa posto ne navijas za Partizan,a koliko vidim na vestima si o Partizanu,moram da te pitam: Cija si onda ti botina?
Deki
Srećom, naspram nas je bio onaj neznalica Simo Krunić pa to nije kaznio! Inače, videćemo postavku odbrane protiv Zvezde. Do 2:0 je formacija bila golman - 5+5 igrača u odbrani (u dva reda u i ispred 16erca) 0 u sredini, 0 u napadu! A sad već mogu da se kladm da kad budu igrali protiv Zvezde, odbrana će stajati na 40 metara od gola!
Luna
Eto ti si strucnjak...
Луциано
Анте младинић кад је водио партизан у бившој југославији до15/20. Мин.првог полувремена увек је повео и после је одржавао резултат те сезоне смо дали највише голова и узели највише бодова тог времена а навала је била Завишић..прелази..Сантрач..Вукотић..клинчарски..довео је сантрача на заласку каријере али луцидног лисца који је полушансу претварао у гол .е такав стрелац треба партизану .сви су се чудили кад га је довео шта ћему Сантрач а он је као Герд Милер пертлом давао голове ..ово сад силуј силуј ко јачи ко виши а личности нема .Нина једном тренингу нисам видео да Садик вежба виртуелне ситуације пред голом ако се нађе .Кежман је био сиров кад је отишао у Ајндховен али тамо су му два тренинга недељно посвећивали са њему да у петерцу вежба све могуће ситуације које се могу догодити и том надоградњом отишао у Челзи.зато треба садика увежбавати са сумом и крилима до несвести макар једном недељно а и друге нападаче асана и остале.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.