Почетна / Фудбал / Супер лига

Вучић: Терен у Лучанима ужасан, услови су били само за „тучу”

С обзиром на погодак који је у суботу постигао у Лучанима, чини се да Немања Вучић није могао да има много бољи деби у дресу Вождовца
ФОТО: ФК Вождовац

У устима има и трагова горчине. Јесења серија од 14 мечева, током којих је Змајеве савладавала само Црвена звезда, није продужена – 1:2!

Драго ми је због гола, с друге стране, жао што се утакмица завршила поразом. Терен је био ужасан, тако да нисмо могли да испунимо планове. Услови су били само за „тучу”, што је њима више одговарало. Нама свакако није – кратко се осврнуо Вучић.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Cacak
Pa isti je teren bio i Lucancima i Vozdovcu,nije u redu da se vade na teren nego priznajte protivniku pobedu.A mozda ste hteli da igrate na vestaku tu ste naucili pa mogli ste to da trazite od njih imaju oni i vestacku travu.
IC
Ovi Beogradjani koliko su naduvani uvek im kriv teren u Lucanima,Ivanjici, a podloge iste menjane na svim terenima. Sramota sta se objavljuje u stampu.
XOXO
Ti si pre za cenzuru?
Ic
10 godina smonigrali kod vas na ponjavi i nismo se zalili,a vama sad ne valja nova trava. Treba vas ukinuti igrate u oblacima
Lučanac
Kaži,čestitam protivniku na pobedi.I njima je teren bio užasan.Vama Beograđanima je uvek neko drugi kriv!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.