Почетна / Фудбал / Супер лига

Золтан Сабо: Много су теже утакмице против екипа које се боре за опстанак

Фудбалери ТСЦ из Бачке Тополе у среду, од 18 сати гостују у Шапцу екипи Мачве, у 23. колу Суперлиге, уз уверење да их очекује тежак меч у коме ће пружити добру игру и успети да се врате кући са сва три бода
ФОТО: ФК ТСЦ

Шеф стручног штаба ТСЦ Золтан Сабо рекао је да се његова екипа после утакмице са Партизаном у суботу (1:1) одмах окренула новом противнику – Мачви.

Партизан смо архивирали, окрећемо се Мачви, која је одлично почела пролећни део сезоне са победом и ремијем и која се жестоко бори за опстанак. „Сигурно улазе у утакмицу са пуно самопоуздања, али ћемо, наравно, и ми бити изузетно мотивисани. Добро смо одиграли против Партизана, мало је фалило и да победимо. Надам се да ће нам се то вратити у Шапцу против Мачве“, додао је Сабо.

Сабо је истакао и да су се сви играчи који су били болесни и повређени – опоравили, тако да може за меч са Мачвом да рачуна на све.

На неким сам слатким мукама, одредићемо састав за среду и верујем да ће екипа која истрчи успети да победи“, казао је први тренер ТСЦ-а.

Одбрамбени играч ФК ТСЦ Горан Антонић оценио је да ће меч са Мачвом бити тежак, посебно с обзиром на то да се противник бори за опстанак у Суперлиги.

Много су теже утакмице против екипа које се боре за опстанак него против оних које су у врху. То се види и из наших мечева са Партизаном и Инђијом, где смо против Инђије спасавали живу главу, док се Партизан са нама извукао у 90. минуту. Сигуран сам да нам неће бити ни мало лака утакмица у Шапцу против Мачве“, рекао је Антонић.

Голман Ненад Филиповић истакао је да је за ТСЦ најважније да се што пре опорави после тешког дуела са Партизаном, за коју је екипа из Бачке Тополе дала „можда и 200 одсто својих могућности“.

Мачва је променила доста играча у паузи после првог дела сезоне, и овај пролећни део су добро почели са победом и ремијем, што није било ни мало лако. Знам и верујем да нас очекује једна тешка утакмица у Шапцу, поготово што је Мачва домаћинска екипа која код куће игра и изнад својих могућности“, рекао је Филиповић.

У прошлом, 22. колу, екипа ТСЦ је на домаћем терену играла нерешено против Партизана (1:1) и тренутно се налази на 5. месту табеле Суперлиге Србије са 38 освојених бодова из 10 победа, 8 ремија и 4 пораза. Противник ТСЦ у овој утакмици, Мачва, на зачељу је табеле, на 16. месту са 12 бодова.

Утакмица Мачва – ТСЦ, играће се у среду, 26. фебруара од 18 час, на градском стадиону у Шапцу. У јесењем делу сезоне ТСЦ је на домаћем терену ремизирао резултатом 0:0.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.