Почетна / Фудбал / Супер лига

Лалатовић позвао Кокезу на дерби: Председниче, као врхунског ауторитет у нашем фудбалу, присуством одагнајте сумње

Уз тврдњу да је данашњи меч на „Карађорђу” истински празник српског фудбала, шеф стручног штаба Новосађана упућује позив председнику ФСС Славиши Кокези да присуствује дербију
ФОТО: М. Спасојевић

Чудно ми је да утакмицу овакве важности не суди неко од наших интернационалаца, што би, по мом мишљењу, било нормално. Овако, оставља се простор за разне сумње и шпекулације, па зато позивам Славишу Кокезу, као врхунског ауторитета у нашем фудбалу, да буде присутан на стадиону. Нека на тај начин одагна сумње и обезбеди равноправан положај актера дербија – каже Лалатовић, који је донедавно предводио Раднички.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Kole
Hahahaha
Rio Bravo
Cuj ovo za Kokezu “vrhunski autoritet”... Lalate zakuni se da je tako....e da nije ovih “strucnjaka”,autoriteta,fudbalera koji svaku izjavu pocinju sa “pa dobro...”bilo bi nam dosadno..
steva
Ovaj prica samo o sudijama, isto je radio i protiv Zvezde ! Covece treniraj igrace , a ne samo da mislis o sudijama. A sta moze Kokeza da doprinese za "posteno"sudjenje, kad sve potice iz te kuce u Pazovi ili na Terazijama. Ne trazi alibi, jos pre utakmice.
Miki
Zasta je on autoritet.Mozda samo tebi i slicnima.
Ovoga mi krsta
Hahahaha
Milos
Sta ti imas sa derbijem? Jedino ako se danas osecas samo kao navijac zvezde, a sutra ces mozda opet biti trener Vose, ili pre podne jedno posle podne drugo. Znas li i sam koji klub vodis????
Meraklija63
Nema on pojma kog vodi samo kuka na sudije droga portoroz
Fkv
Bracala ti komentarises tekst koji nisi procitao, ali nema veze, samo neka se neko pljuje. Ccccc
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.