Почетна / Фудбал / Супер лига

Зоран Тошић не игра вечити дерби, договорио одлазак у Кину

Кинески друголигаш договорио је сарадњу на две плус једну годину са везистом Партизана
ФОТО: И. Веселинов

Зоран Тошић није био у саставу црно-белих за меч са новосадским Пролетером. Везиста Партизана договорио се са Таизу Јуандом, чији ће дрес ускоро обући.

Кинески друголигаш договорио је сарадњу на две плус једну годину.

Тако ће Парни ваљак бити без помоћи Тошића у 162. вечитом дербију за викенд.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Madjionicar
Nije problem sto odlazi. Krila u timu ionako imamo i previse, a on em vise ne igra kako je nekad igrao em je malo-malo pa povrjedjen em je imao, kako svi tvrde, enorman ugovor kod nas, ali me nervira nas nacin poslovanja. Odlazi za dzaba? Znaci, sta smo to mi tacno dobili od njega i njegovog povratka u Partizan, a sta je dobio on? Mi jedno veliko nista ocigledno, a on se, to vidimo, izborio za jos jedan, vjerovatno zadnji veliki ugovor prije penzije. To nije u redu, ali naravno ne krivim zato njega nego onoga ko ga je doveo i koga je doveo pod takvim uslovima. Nacin na koji ova Uprava posluje, to moze i bilo koji covjek sa ulice. Da im nije srece i igraca kao sto su Pavlovic ili prije njega Milenkovic, Vlahovic, Mitrovic i tako dalje i tako dalje, pa da na njima zaradjuju (a to naravno nema nikakve veze sa njihovom strucnjoscu nego cisto sa cinjenicom da su se ti igraci sa svojim radom, trudom i talentom izborili za te transfere), Partizan bi bukvalno bankrotirao u roku godine dana.
Madjionicar @ gropn III
Mislim da nisi shvatio moju poentu. Tosicu ne zamjeram nista.
gropn III
Tosic je ove sezone dao bitne golove, stoji da nije na potrebnom nivou, ali je as Partizana, nije prvi koji se ovajdio od FKa, mnogi su bolje finansijski prosli od igre koju su pruzili ! Bambiju srecan put, a lako je kritikovati ...
Todor strasni
Kapiten Partizana odlazi na 3 dana pred veciti derbi da bi potpisao za klub koji tavori u kineskoj drugoj ligi. Jasan pokazatelj gdje je i u kakvom stanju nas fudbal. Ne osudjujem Bambija, odavde su otisli svi kojima se za to ukazala ikakva sansa.
da se zna
Ipak su sudije najbolji igraci partizana.
gropn III
pricacemo u nedelju

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.