Почетна / Фудбал / Супер лига

Батак: Респектујемо Инђију, али ми смо квалитетнији

Утакмица 24. кола Суперлиге између Радничког и Инђије игра се у недељу од 16 сати на „Чаиру“
ФОТО: ФК Раднички

Тренер фудбалера Радничког из Ниша Радослав Батак изјавио је данас да веома респектује Инђију, али да је уверен да је његов тим квалитетнији и да ће освојити бодове.

- Добро смо анализирали екипу Инђије и испратили њихови игру. То је потпуно нова екипа у односу на ону која је играла у јесењем делу првенства. Имају новог тренера, променили су стил, веома су чврсти и дисциплиновани, јако су добри у транзицији по освојеној лопти и неће нам бити нимало лако у недељу. Темељно се припремамо за овај меч, моји играчи су детаљно информисани о врлинама и манама противника и очекујем да максимално мотивисано уђу у меч. Респектујемо ривала, али Раднички је свакако квалитетнији тим од Инђије и то треба да покаже у недељу. Потребна су нам три бода и даћемо све од себе да до њих и дођемо уз добри игру - рекао је Батак на конференцији за медије.

За разлику од претходних мечева, Раднички у недељу неће имати већих кадровских проблема.

- Сви играчи конкуришу за стартну поставу, осим теже повређеног голмана Николе Петровића. Враћа нам се леви бек Лазар Ђорђевић, који је због повреде леђа пропустио утакмицу са Војводином. Сви смо мотивисани да се докажемо пред нашом публиком, да се вратимо на победнички пут И једва чекамо да меч почне - истакао је Батак.

Утакмица 24. кола Суперлиге између Радничког и Инђије игра се у недељу од 16 сати на „Чаиру“.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.