Почетна / Фудбал / Супер лига

Данко Лазовић: Павловићи ће одлучити дерби

Данко Лазовић у богатој каријери најдуже је играо за Партизан и одиграо много дерби мечева
ФОТО: М. Рашић

Очекујем добру партију. Тимове воде два млада тренера, почетника која имају жељу и циљ да направе велике ствари у фудбалу. Пре свега желим да све прође у фер и  коректној атмосфери, да видимо лепу игру, али као велики партизановац надам се победи бившег клуба. У добром смо моменту и то треба да искористимо за славље у дербију – казао је Данко Лазовић.

Лазовић је издвојио двојицу младих играча који представљају будућност Партизана и који би могли да се прославе у предстојећем дербију.

Партизан има добру екипу, али бих издвојио тандем Павловића. Страхиња и Лазар су будућност клуба и сигуран сам да ће бити још бољи, а и против Звезде би неко од њих могао да се прослави.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

"Oni su buducnost kluba"? Jedan vec prodat a drugi bacam milion da Januara 2022 vec nece biti tu, i to kazem do tada jer ce i on verovatno biti prodat na leto pa ostati u nekoj semi pozajmice do tada. Ne svidja mi se taj mentalitet, spomenuo ih je namerno jer ih smatra "nasom decom" a Natko, i stranci mogu da se ubiju davajuci golove redovno u svim utakmicama ovi poput Lazovica ili Lole ce uvek braniti te kao "nase vojnike" i forsirati da se pravi ta razlika mdju igracima u timj. Te razlike ne treba da bude, ona je samo stetna, zato iako Partizanovac nisam uopste za to potenciranje nase deca i nasih beba. Meni kad igraci potpisu ugovor i nose nas grb na dresu su svi moji igraci i sve cu da ih bodrim.
Željko Pavlović
Strahinja će da odluči derbi.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.