Почетна / Фудбал / Супер лига

Турнир у Вокријеву част у Приштини: Позив и Партизану?

Турнир би се играо на новом стадиону у Приштини који носи име Фадиља Вокрија, центарфора црно-белих од 1986. до 1989. године
ФОТО: М. Спасојевић/penal.rs

Спортски директор фудбалског клуба Фљамуртари из Приштине Арбинор Морина изјавио је да постоји идеја да се организује међународни турнир у част преминулог Фадиља Вокрија, на којем би учествовали клубови у којима је играо, укључујући и београдски Партизан.

Морина је у емисији „Слободно српски“ на РТК истакао да би се турнир организовао на годишњицу смрти, у јуну, а да би требало да буду позвани и Приштина, Фенербахче и Ним из Француске.

Турнир би се играо на новом стадиону у Приштини који носи име Фадиља Вокрија, центарфора црно-белих од 1986. до 1989. године.

За репрезентацију Југославије одиграо је 12 утакмица и постигао шест голова.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

RRR
Dobar igrač da, čovek nisam siguran.
dejavu
Ajde ne lupetajte. Pod uslovom ako postoje dobre bezbednosne procene, Partizan treba da ide, odigra turnir , oda postu Vokriju , vrati se, i ide dalje. Vokrija (i ostale) sam konstantno tada gledao na JNA i verujem da slicno razmislja svako ko je u to vreme posecivao stadion.
Jola
Vokri je bio veliki igrac i dobar covek. Zasluzuje da mu se oda pocast.
dragan Lo
Tako je.
Trifecta of Doom
Nikako im ne dati legitimitet pod bilo kojim pokriljem... Nista, pristojno se zahvaliti i, na zalost, odbiti zbog gustine rasporeda, u tom stilu.
fakti
Kad odigraju tu utakmicu , mogu nazad da produze do Zagreba i tu da odigraju utakmicu i da ostanu tu ipak su tamo osnovani
Darko
Vokri je ostavio dubok trag u crno belom dresu. Takvih špiceva danas nema i teško da ce ih u skorijoj budućnosti biti u Partizanu.
gropn III
sve je tacno, ali NIKAKO ne bi trebalo prihvatiti poziv ! iz 1000 racionalnih razloga !
gluposti
zato je igrao 12 utakmica, u reprezentaciji jer eto nema spiceva kao on. Boze koliko vi uvelicavate a imate i Srpske legende mnogo vece od njega ali sta ocekivati od Jugoslovena vama je albanac drazi

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.