Почетна / Фудбал / Супер лига

Вучелић: Није поштено да плаћамо Звезди столице

Превише се значаја даје нус догађајима, на маргини, не обраћа се пажња на централно – сматра Вучелић
ФОТО: ФК Партизан

Да ли су вам из Црвене звезде већ испоставили фактуру за 1.150 уништених столица на јужној трибини?

Нееее...

Је ли поштено да Партизан плати преко 10.000 евра за грех навијача?

Наравно да није! Међутим, људе би, пре свега, требало да забрине: 28 минута се играло активно?! За то нису криви играчи, атмосфера... Превише се значаја даје нус догађајима, на маргини, не обраћа се пажња на централно – сматра Вучелић...

Комплетан интервју са Милорадом Вучелићем можете да прочитате у броју Спортског журнала за 6. фебруар. Уколико желите да се претплатите на електронско издање Журнала кликните ОВДЕ.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

lazar matić
- Sve mogu da podnesem, ali kad Vučelić, Terzić i Čović pričaju o pštenju - e to je ipak previše ! Da ima iole poštenja bili biste daleko od sporta sva trojica.
PENZIONER
Pa zbog cega ste onda stalno odugovlacili igru kad vam nije odgovaralo da se igra ne prekida.
Laki
A posteno je kad ste ih lomili?
Evo, samo sto nisu
Ovi sto treba da plate upravo preko omladinske rade i skupljaju pare u narodnim patrolama... Pre nocnih smena na splavovima. Ne moze se reci da se ljudi ne trude da skupe pare.
zorge @ @Evo
I Terzic ima obavezu prema Gazdi. U pitanju je princip spojenih sudova...
@Evo ...
Eno sakupio je Terzic milione, od svakog transfera po 20% a izvrteo je skoro 60 igraca, verovatno to sve skuplja negde na racun pa da vrati zvezdi kada ode, jer je tu preko 10 miliona nakupio.
Žex
Au, ode cela Vuletićeva plata na trošak za stolice...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.