Почетна / Фудбал / Супер лига

Фудбалери Партизана посетили легенде клуба и однели им намирнице

Владимир Стојковић, Александар Лутовац и Урош Витас купили су основне намирнице почевши од воћа, па до брашна, шећера, уља, све до бомбоњера
ФОТО: В. Марковић

Фудбалери Партизана посетили су данас легенде тог клуба и однели им основне намирнице, како би им помогли током пандемије корона вируса.

Фудбалери Партизана су се организовали по групама и отишли у бесконтактну посету легендама црно-белих Мустафи Хасанагићу, Момчилу Вукотићу, Бранку Рашовићу, Ивану Ћурковићу.

Владимир Стојковић, Александар Лутовац и Урош Витас купили су основне намирнице почевши од воћа, па до брашна, шећера, уља, све до бомбоњера.

Како би поштовали процедуру, они су се најавили телефоном и на удаљености од неколико метара остављали пакете. У наредним недељама ће у бесконтактну посету отићи нова група играча.

Партизан је навео да играчи нису желели да се о томе обавештава јавност и да због тога нема фотографија, али да је, након што је вест о њиховом гесту почела да се шири, ипак одлучено да се објави.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ZVRK
FILIKACI,KO TO TEBE BAS OBAVESTAVA O DESAVANJIMA U KLUBU ILI SI TI NEKI OD PODMICENIH ILI KORUMPIRANIH ,,VEEELIKIH,, NAVIJACA?
Evo ko hoce moze slobodno da me podmiti, primam i kes, i direktne uplate a moze i u dobrima.
Ne zaboravite Valoka i Soskica
Nemojte nikoad da zobravite.Nazalost nije nam ostalo puno nasih igraca i legendi preko 65 godina,tako da nemojte nikod zaboravite.Valoku se sad partizan na jeko lep nacin oduzio za rodjendan,ali Soskic je skroz zaboraljen ikao je legenda kluba i ima preko 80 godina.
Ne bih imao nista protiv ovoga samo kada forsiranje tih "legendi" ne bi islo ruku uz ruku sa pricom o "nasoj deci" i "nasim vojnicima". Kad te legende ne bi forsirale neka pravila koja nam skode razvoju. Kad se legendama oprastaju ispadi kao Mocin kada je javno izasao u medije da kritikuje tadasnjeg trenera Granta zbog njegove namere da dovede par mladih engleza na probu. Niti je njegovo bilo da se u to mesa i pravi javni razdor u klubu, niti je trebao da se protivi dolasku bilo koga na probu. Uplasio se da mu Grant ne upropasti dogovor koji je vec imao sa Ramadanijem da se odredjen igrac forsira sledeci i time pokazao da mu je licni interes iznad interesa kluba. Grant je zeleo da ojaca tim, da dobije vise taktickih resenja, a nase legende samo gledaju da prodaju decu od cijih su roditelja vec uzeli mito i tako pumpaju broj "proizvedenih i izvezenih" igraca i predstavljaju to kao podatak za pohvalu. Nama treba nas Murinjo a ne vracanje u legende.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.