Почетна / Фудбал / Супер лига

Станковић: Тешко је из дневне собе мислити на Лигу шампиона

Сачекајте нас још мало. Излазимо ускоро на терен, надам се да ћете и ви ускоро на трибине - истакао је тренер Црвене звезде
ФОТО: crvenazvezdafk.com

Тренер фудбалера Црвене звезде Дејан Станковић изјавио је данас да екипа једва чека повратак на терен и да ће током лета учинити све да опет "нападне" Лигу шампиона.

- Сто пута смо прешли план шта ћемо и како ћемо. Зелено светло чекамо да кренемо. Морамо да видимо профил наставка првенства. Видећемо колико утакмицама имамо, ми смо за то да се игра што више. Чекамо одлуке УЕФА. Морамо да се адаптирамо на ситуацију као и други клубови у Европи - рекао је Станковић за Звезда ТВ.

Како је навео, тешко је из дневне собе размишљати о Лиги шампиона, али неће тражити изговоре.

- Звезда ће покушати све да нападне, то је Лига шампиона, као утеха Лига Европе. Шта год будемо могли да узмемо ми ћемо се борити до последњег даха. Ако буде лоше, ту сам на првој линији фронта. Сјајне момке имам, сад ме не чуде њихови успеси у последње три године. Идемо на све циљеве које смо зацртали - поручио је Станковић.

Станковић је додао да су играчи у борби против корона вируса показали људску величину али да га нису изненадили, јер зна о каквим момцима је реч.

На крају, послао је поруку навијачима и честитао Ускрс.

- Сачекајте нас још мало. Излазимо ускоро на терен, надам се да ћете и ви ускоро на трибине - истакао је тренер Црвене звезде.

Коментари10
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

filipkaci
Станковић: “Тешко је из дневне собе мислити на Лигу шампиона”! Dejane, ništa se ne brini jer tu su nenadmašni Boaći i Ben, a oni su ti pola tima! Uostalom, znaš ti dobro Boaćija iz italiijanske lige, gde je 4 godine bio rezerva u 5 klubova! Mnogo ti može pomoći i odlični Sonogo koji se dokazao kao rezervista u saudijskoj ligi. Sve analogije su uslovneii i realtivne. Ovo je slučaj za Kafku, za Joneskua, za Kamija, za Monti Pajtona! Rezervista iz sauduijske lige i kvalifikacije za Evropu, to je komplemenmtarno ali za let iznad kukavičjeg gnezda! Molim one bu..le koje su odgovorne za ovaj neodgovorni transfer, da same odu, pre nego što se ukine vanredno stanje!
Trifecta of Doom
Da ne bi bilo zabune, ti si mi Dejane bio jedan od miljenika među igračima Zvezde. Pratio sam čak tvoju karijeru dok si igrao u Italiji. Tamo si evo već nekih dvadesetak godina, ali jednu stvar nikako ne mogu da svarim. Ti si bio odličan fudbaler, koji si igrao na zapadu, i koji znaš šta je fudbal, zar tebi mogu u timu igrati Ben i Boaći, dva apsolutno limitirana fudbalera, koja su dokazala svoju “klasu” u prošlogodišnjoj i ovogodišnjoj grupnoj fazi LŠ, gde se nisu videli na terenuž! Najbolja potvrda mojih reči je to što ih apsolutno niko ne traži iz sveta! Znači, ti si primoran od tvojih supervizora da ih držiš u timu i protiv svoje volje! Nije to dobro za tvoju karijeru kao trenera! Ne bsmeš biti popustljiv! To se Siniši Mihajloviću ne bi moglo desiti!
Trifecta of Doom@botu
Lepo je to što si nam otkrio svoju intimu, samo ona je jako siromašna! Još nisi u stanju da shvatiš pravo stanje u Zvezdi, tj., razliku između faktičkog stanja i medijskih spinova! Uživaj i dalje u vanvremenskim partijama afričkih “kapitalaca”, koje su za Evropu prave hit komedije!
botu
Jel se zoves Pananonija ili Trifecta?
Željko Pavlović
Želimo u Zvezdi: Donsaha, Krstičića, B. Ivanovića, Mladenovića i Vidosavljevića i povratnike Jirku, Krstovića, Hajdina i Vasiljevića. Treba da idu iz Zvezde: Pavkov, Degenek, Jevtović, Meleg, Popović u Levski, Nikolić i Stanojev na godinu dana, Konatar, Marong, Stojić, A. Stanković i Katić.
Željko Pavlović
I Meleg treba da ide na godinu dana.
Севера део
Шта мислиш о домаћим капиталцима Иванићу,Милуновићу,и обавезно за милион евра опет купити Чаушића,јер је оставио неизбрисив траг у Звезди.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.