Почетна / Фудбал / Супер лига

Станковић не може да обори рекорд: Најубедљивије са Милојевићем и Божовићем

Уколико шампионат заврши са максималне четири победе Црвена звезда не може да оствари најбољи бодовни учинак од како у Супер лиги учествује 16 клубова
ФОТО: М. Рашић

Црвено-бели на крају сезоне могу да сакупе највише 81 „поен”, што би било три мање од рекордног скора у првенству 2017/18, односно корак заостатка за резултатима из такмичарске године 2015/16, кад су на конту нашег најтрофејнијег клуба била 82 бода.

Садашњем тиму првака Србије неопходна је једна победа да одбрани титулу, што значи да трећи пут у последњих 11 сезона може да побере ловорике са мање од 80 бодова.

Премијерно се то десило у сезони 2013/14 кад је Звезда освојила 72 „поена”, а тада није уведено правило доигравања. Са пет бодова више чета са стадиона „Рајко Митић” завршила је прелиминарни део првенства...

Комплетан текст можете да прочитате у броју Спортског журнала за 24. мај. Уколико желите да се претплатите на електронско издање Журнала кликните ОВДЕ.

Коментари23
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Željko Pavlović
Hoćemo titulu.
Ogi
Dva derbija 0 golova i jedan sut u okvir gola stvarno dominantna ova zvezda ako se doda i finale kupa zadnja 3 derbija u kojima je zvezda uputila 2 mlaka suta u okvir
filipkaci
Samo da se osvrnem na kakvoj se poraznoj koncepciji temelji Zvezda! Na koncepciji zvanoj “kapitalci” u kojoj je Ben, došao kao 12 mesečni rezervista iz Olimpijakosa, a pre toga celi život proveo na pozajmicama, Boaći, kao 4-godišnja rezerva iz Italije i 7- mesečna rezerva iz Kine i na kraju Sonogo, kao 15-mesečna rezerva iz tamo neke leve Saudi Arabije! I Zvezda hoće sa ovim dokazanim rezervistima da ovog leta napadne Evropu?! Kakvi diletanti rade u Zvezdi, ovo je za Ginisa!
Sidnej@komarac
Mi bižuterija , kao što si ti intelektualna , moralna i kulturološka gromada .
filipkaci@Sasa Delija
Čestitamo! Ti si znači onaj finansijski forenzičar koji je jedini uspeo da uđe u Zvezdu, u zadnjih 8 (osam) godina! Tvoji nalazi o 50 miliona evrića su konačni! Statistika je neumoljiva! Milo mi je da nije bilo nikakvih potresa i da je u Zvezdi stanje redovno! Samo da ne zaboravim, molim te objasni mi, jer sam ja jako naivan, kako to da pored zarađenih 50 miliona evrića, finansijski mag i ekspert za kreativno računovodstvo, g. Terzić javno izađe pred novinare i saopšti kako je Zvezda švorc, kao i da će morati da smanje plate igračima?! Uh, umalo da zaboravim objasni mi gde se dedoše onih cca 25 miliona od UEFA, kao nagrada za plasman u LŠ?!
Прикажи још одговора
Da da da
Najubedljivije su vam sudije i Kokeza! Za sve rekorde zahvalite njima!
Ne pravi se lud
Sudije vam pomažu da dođete u priliku da se borite a njima za ulazak u LŠ
smaracu
Pa uporedjuj zvezdu sa sampionima drugih drzava a ne rezultatima u LS zvezda je igrala sa sampionima iz drzava velicine Srbije
Прикажи још одговора
exe
Ah kako je nekima bilo lepo sa Toletom.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.