Почетна / Фудбал / Супер лига

Ко ће бити Партизанова „десетка“: Павловић прети Суми?

Саво Милошевић ставља акценат на куп, решење у завршници сезоне – ротације
ФОТО: М. Спасојевић

Партизанове последње утакмице: две званичне (Спартак и Вождовац) и две контролне („између себе” и Земун) у рубрици „у суперлативу” имају заједничког имениоца - Лазара Павловића.

Голубовима у осмини финала Купа Србије - два ефектна гола (други, дефинитивно,  лепши), Змајевима у првенству непосредно пред објаву пандемије коронавируса - сјајном партијом, као да их има 100 у Супер лиги, поткресана крила, Црнима после двомесечне паузе - луцидни пас Филипу Стевановићу за вођство Белих, Горњоварошанима у генералци пред наставак сезоне - егзекуцијом и успешним проигравањем Умара Садика, тачније - потписом на оба поготка, статус персоне нон-грата.

Довољно да две личности од нарочитог угледа у црно-белом оркестру ставе прст на чело: „диригент” Саво Милошевић и „прва виолина” Сејдуба Сума.

Наравно, у дијаметралном расположењу: шеф струке - мозгајући, са осмехом, да ли је сазрело да вундеркинду од џокера намени улогу аса (и то не као прошле године у Нишу - из рукава); повређени, па ровити везиста - забринут за место у тиму.

„Кристално”: без обзира што Милошевић поненад зна да повуче Павловића у „царство” Бибарса Натха, Саше Здјелара и Александра Шћекића, Партизанов тинејџер, употребљив и као задњи везни, богат опус - плод богомданог талента и изучених лекција с највишом оценом у „Земунелу”, најбоље (и најопасније) демонстрира као други најистуренији, иза шпица. Сходно и броју на дресу - десетка!

Стога, не би требало (ни смело) да буде свеједно Суми упркос „брегу” самопоуздања - продукту гола у (јесењем) дербију, обновљеног уговора и значајног напретка у очима навијача: Лазар је овог пролећа показао више од њега и, несумњиво, судећи и по крштеници 18-годишњаково „ја сам главни” тек долази...

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pigeon
Ma, daj, bre! Samo mozete da ga "pokvarite" takvim pisanijima. Momak je talenat, ali Suma je za njega, za sada-doktor! Decko treba jos mnogo da radi (on jos ni u jednom elementu nije vrh), da"skida" nesto i od samog Sume, sto da ne, a onda mozda dodje njegovo vreme. Za sada-dileme nema!
Sipa
Suma, bez dileme.
Golub grobar
Partizanova desetka su sudije
Hahahaha
Ahahahahaaaa haaaahahahaha aaaahhhaaahahahahaha
Marko Pavlović
Suma.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.