Почетна / Фудбал / Супер лига

Соса Бабић: Занимљивост такмичења спашће само на два клуба – Чукарички и ТСЦ

Замишљен поглед ка наставку првенства, не толико струковно усмерен колико педагошки, открива намах очинску забринутост интелектуалца на клупи и од 27. фебруара 2019. кровног човека Организације тренера ФС Београда Бранка Бабића
ФОТО: Архива Журнала

Задовољавајући фудбал гледаћемо од петка, биће потребно време да би се вратио на пређашњи ниво. Што су и показале контролне утакмице, недовољно квалитетне за озбиљно такмичење – тврди општепознати и општепризнати Соса, од миља.

И, жално констатује:

Мене брину повреде играча, минулог викенда у Немачкој. Бојим се да слично не буде и овде... Жељу за победом можете да коригујете, не у заносу игре и калкулишете. Тад пређете границу и, најчешће, повредите. Незгодно... много.

Срећом назива недуго трајање такмичења, уз рационалну задршку.

Утакмице у купу, уденуте као ванредно коло, умањиће време за одмор и додатно оптеретиће фудбалере. Такође, проблем у најави.

Располућено посматра и мање-више предвидиве епилоге утакмица, узгред сматра неће умањити драж завршнице првенства.

Пријатељски карактер утакмица између клубова без такмичарског мотива смањиће ризик од повређивања. Што је позитивно, с друге стране, занимљивост такмичења спашће само на два клуба – Чукарички и ТСЦ.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

karamarko
ovu izjavu Sose treba prevesti kao da Vosa pretekne Partizana, izjava izmedju redova okorelog ciganina
mare fkv
Citam peti put tekst i pokusavam da provalim gde je Nostradamus ovo video :) Covek je indirektno rekao da ce cetvrto mesto svakako voditi u LE, odnosno da ce neko od prva 3 osvojiti kup, te da ce Cukaricki i TSC voditi borbu za to poslednje mesto za LE.
straja
NAMESTALJKE...samo namestaljke...pa da li grobari uopste mislite o necemu drugom??!Ako svi osim partizana namestaju....zasto su samo vase utakmice IZUZETNO slabo posecene....
Ma neee
Pošteno se igra...
Micura
A mogucnost namestaljki je povecana

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.