Почетна / Фудбал / Супер лига

Из Звезде тврде: Стање је безбедно, дођите на стадион!

Председник здравствене комисије Црвене звезде и Фудбалског савеза Србије доктор Миљко Ристић позвао је навијаче црвено-белих да без страха дођу на утакмицу против Радника, „пошто су предузете све мере и стање је безбедно”
ФОТО: ФК Црвена звезда

Хтео бих да позовем све звездаше на стадион и на утакмицу против Радника. Обично нисам тај који позива навијаче на стадион, али ситуација је специфична. Предузели смо све неопходне мере, стање је потпуно безбедно, што потврђују и изјаве кризног штаба Владе Србије. Имамо све услове да уживамо у фудбалу и у још једној шампионској партији Црвене звезде, надам се што већем броју навијача на трибинама нашег стадиона – рекао је Ристић за клупски сајт.

Фудбалери Звезде играју у суботу од 19 часова на стадиону „Рајко Митић” против Радника, утакмицу 28. кола Супер лиге Србије. Звезда је победом у прошлом колу против Рада одбранила шампионску титулу.

Улазнице за утакмицу коштају 75 динара, а сав приход ићи ће Дечјој клиници у Тиршовој и манастиру Церенска река на Косову и Метохији.

Већ месец дана предузимамо неопходне мере. Тренирамо више од месец дана, сви у клубу су тестирани, води се рачуна о томе. Видели сте да је на утакмици у Инђији све прошло у најбољем реду, а нема сумње да ће тако бити и против Радника – навео је Ристић.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Sarapa
Kredit od 5 mil.eura jer fkcz duguje 6 Plata.Gde su novci jer je dug opet 35 mil.e.
Севера део
Не брину ти за наш дуг,боље види како ће твој партизан да врати 40+ милиона евра дуга .
Pigeon
Bila bi sreca da je samo 35 miliona. Mozda su napravili JOS 35 miliona za ove 3-4 godine, na staro dugovanje. Realno, oni nisu ispod 70-100 miliona duga. Koliko im drzava otpisuje, oni jos dupliraju dugovanja. Moraju da shvate da nece to doveka. Kako ce da isplate ostale plate, koliko ce biti optereceni nadalje jer im svi ovi stranci sa velikim platama ostaju, plus Borjan, Ivanic, Pavkov...Kako ce da naglave 20-25 miliona evra budzeta, a situacija u drzavi uopste nije povoljna posle korone, pa ne mogu da racunaju na "bacanje u bunar"...
Прикажи још одговора
Dobrica Pavlović
Daaa.
Hmmm da ...
Kad iz Zvezde to tvrde, onda je to tako. A kad neki drugi pojedinac to tvrdi, onda je on šarlatan i antivakcnaš i želi na naruši zdravstveni sistem.
Nemus
Šta se desilo u samo 7 dana i mečeva bez publike. Sad je bezbedno a pre 7 dana nije
misa tumbas
sto bar ne budu iskreni pa kazu " platite kartu pa kako hocete posle " . Niko na svetu ne igra sa publikom a i ako dozvoljavaju onda se sedi na odredjenoj razdaljini. Kad nas rokne drugi talas zakljucace mas poglavica na godinu dana
Севера део
А,у Сурдулици се поштовала та дистанца?Или се играло без присуства публике?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.