Почетна / Фудбал / Супер лига

Саво Милошевић: Моја жеља уочи жреба је испуњена...

Тренер Партизана Саво Милошевић изјавио је да је његова жеља уочи жреба полуфинала Купа Србије испуњена, пошто ће црно-бели бити домаћини Црвеној звезди, али да би исто тешко било и против Чукаричког или Војводине
ФОТО: В. Марковић

За разлику од прошле године срешћемо се са највећим ривалом у полуфиналу. Ја сам пре жреба имао жељу да играмо на нашем стадиону против било којег противника. Рекао сам и да су ове четири екипе које су у полуфиналу најбоље у Србији и не би било лако против било кога. Претпостављам и да све екипе имају амбицију да освоје Куп, па тако и ми, а кад желите да освојите трофеј онда морате да победите сваку екипу до краја. Ништа се не мења суштински, осим чињенице да ће ко победи имати још једну тешку утакмицу у финалу – рекао је Милошевић.

Тренер црно-белих истиче да је сада фокус на сутрашњим првенственим утакмицама.

Сутра и ми и Звезда имамо утакмице у првенству, морамо на томе да држимо фокус, да одрадимо то како треба и надам се да све прође без повреда, па ћемо имати три дана, довољно времена за причу о дербију.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pepe iz New Yorka .
E moi Marko kod tebe sve je Namesteno pa caki "Kasno na Kosovo Marko Stiza '''
plava cigra
25......pozivam te da se javis u sredu vece kad vas budemo ponizili i dokazali da smo najbolji u Srbiji na terenu a vi kako ste dosli do titule analizirajte i,,smejte se,, do mile volje.
r@uzno pace
posle utakmice citat ces ove komentare pa ces da se jedes i kajes sta si baljezgao
fudbalske sudije
Uz nas Partizan je nepobediv.
Tačno
I uz vas, Partizan je nepobediv. Možete Zvezdi navlačiti koliko hoćete, ali Partizan je druga priča. Neće vam se skloniti kao ostale ekipe
25 jubilarni kup...
...je nas ove godine, pa da igramo polufinale i u "Tunguziji" a ne na armiskom pasnjaku...I bas mi drago sto cemo u finale da udjemo bas sa njihovog stadiona...Ima da kukaju posle derbija na sve i svakoga a mi ima da se smejemo i uzivamo...Najvise bih voleo s penala da ih izbacimo ili nekim autogolom ili tako nesto a da oni imaju vise od igre...tada najbolje placu...
Бели
Ух шта би ја волео да ми је вечерас Цеца у кревету и чека да јој дођем. Пусте жеље.
trnina
25 JUBILARNI, ili kad lopta prođe pola metra korner liniju pa je vratite u igralište, ili kada lopta ne pređe gol linilu a sudija prizna gol, ili kad se dosudi penal na 18 m., ili kad se ne dosudi penal za Partizan 25. g., i takvih još milion primera.
Прикажи још одговора
Marko
Zelje namestene od FS Partizan kao drzavani niste,sada se sve reklo....cak ste i domacini u derbiju....Jedan mora da ispadne.....
Pigeon@mali marko
Pa sta je namesteno!? Pa, niste mogli dadobijete Rad, Radnik ili Radnicki-vecispali! Nije valjda da se plasite "nikakvog, malog" Partizana!? Na JNA? Pa, tri puta za redom se vec igralo u rupi-nije vam pomoglo! E, ovde jedino da reaktivirate onog krimosa glodjovica, mozda vidite finale!
Marko
Istinu srpskog sporta...
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.