Почетна / Фудбал / Супер лига

Истраживање Журнала: Победа над Звездом појачала цене играча Партизана

„Трансфермарктовим” стручњацима остале су у очима бравуре чете Сава Милошевића из дуела с највећим ривалом, те...

Партизановом играчком кадру, у односу на 8. април и претходни пресек на „Трансфермаркту” (специјализовани сајт за трансфере), збирно је порасла цена за 13.650.000 евра и тренутно износи 48.600.000!

Шта је узрок, признаћете, значајног скока, у односу на мање од пре три месеца за више од трећину?

Очигледно, победа над Црвеном звездом у полуфиналу Купа Србије, у очима (и планетарног) фудбалског аудиторијума изузетно вреднована, сложићете се – није мала ствар надиграти новог-старог првака и, два пута заредом, учесника Лиге шампиона?

Црно-бели су, потом, све просули казавши „збогом” (већ виђеном) трофеју најмасовнијег такмичења поразом у Нишу од Војводине, али...

„Трансфермарктовим” стручњацима остале су у очима бравуре чете Сава Милошевића из дуела с највећим ривалом, те...

Чак 15 фудбалера Парног ваљка остварило је плус, највише – најмлађи: Филип Стевановић – 4.400.000 евра!

Додуше, у вечитом дербију ушао је с клупе, али му је и мало времена на зеленом правоугаонику било довољно за презентацију раскошног талента, надовезано мајсторијом две седмице касније – голом Лалама на „Чаиру”...

Комплетан текст можете да прочитате у броју Спортског журнала за 30. јун. Уколико желите да се претплатите на електронско издање Журнала кликните ОВДЕ.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

dejavu
Partizanu su sa sadasnjim trenerom male sanse da osvaja titule i ulazi u grupne faze LE. Ako nista drugo ,Savo je obecanjem o borbi za titulu, poceo da otkucava vreme. Posto on nema kapacitet da kao trener napravi ozbiljnu takmicarsku ekipu sa kontinuitetom i samopouzdanjem, jedina nada ostaje usmeravanje viska novca ka dovodjenju proverenih, pravih lidera- igraca koji se umeti da dignu ekipu u kriticnim trenucima. Prvenstveno u odbrani ( zadnji vezni ), ali i u spicu napada. Medjutim, Savo misli da ima skockanu ekipu ! I tu onda nema price. Zato sam, bez obzira na sjajne finansijske rezultate koje ce Partizan zbirno napraviti ovih par sezona, PROTIV Milosevica kao trenera. Da bude deo jednog kompleksnog strucnog staba bi ga apsolutno podrzao,ali to je sigurno ispod njegovih licnih aspiracija, i to se nece desiti. Najkasnije tokom novembra cemo jasno videti na cemu smo, i ukoliko se nista RADIKALNO ne izmeni ,rezultati ce sami naterati Savu da ode, i to najkasnije do kraja godine.
Луциано
Уместо Стевановића ту је Денис Стојковић..уместо садика ту је Матић ..али пошто Саво хоће да нападач мора бити странац онда нека доведу странца .продајом Стевановића и садика партизан треба да узме између 20/30 милиона еура .и ту постоји луфта за довођење квалитетних појачања искључиво млађих. Треба разрешити дилему Марковића и асана шта са њима докле овако .КЉУЧНИ ИГРАЧИ СИ НАТХО И СУМА И ЗДЈЕЛАР АЛИ МИСЛИМ ДО ЈЕСЕНИ И ОНДА ШТА ДАЉЕ .било би идеално када би Саво избацио нов квартет ..Нађ. Ћирић..Милошевић..Бјековић..ту. Имамо. Дениса Стојковића..Лара Павловића. И Штулића. Још наћи задњег везног 190 цм..и форсирати.
nemam pojma
Matić mesto Sadika!??! LOL!!! SADIK JE 10 SVETLOSNIH GODINA PO KVALITETU ISPRED MATIĆA! Koliko vidim ti bi oslabio ekipu. Partizan treba da dovede nekoliko kvalitetnih igrača, a da se oslobodi balasta. Na transfermarktu se pojavio neki štoper, meni nepoznat, Rađen iz Teleoptika, 26 godina, vredan 50.000 evra!!!! Ko je taj uopšte! Opet neki što prima platu za nekog iz uprave poput Đilasa? U Partizanu rešiti pitanje prvog golmana, Sojković je za penziju. Vujačić, Rađen, Cucin, Pešukić, Smiljanić, Ivanović, Lakčević, Gigić, pa jedan od dvojca Nikolić, Matić, osloboditi roster, smanjiti na 23-6 igrača. Ići na KVALITET, ne na KVANTITET. Rezerve da budu naši mladi iz podmlatka koji imaju kvalitet. Vidimo da je u SL, nekoliko naših odbačenih, iz podmlatka, među najboljim igračima tih ekipa, često i najbolji. Takvi igrači se ne smeju tek tako lako odbaciti, posebno ne za DŽ!
Pigeon
Ma, nije uzrok pobeda u derbiju (mada nije bila bez znacaja), vec nacin na koji Partizan igra cele sezone, a posebno igre u Evropi! A za to je najzasluzniji Savo Milosevic sa svojim strucnim stabom. E, sad. Ja kritikujem Savu zbog nekih taktickih opredeljanja, losih kombinacija sa sastavom, ponavljanja gresaka... sve to stoji, sve moze bolje, ali stoji i da je cena nasih fudbalera rapidno skocila! Sta je znacajnije za Partizan u ovom trenutku? Naravno, svi bi voleli i jare i pare i da igramo lepo i da osvajamo titule. Nazalost, izgleda da to bas u ovim okolnostima nije moguce, pa ako moram da se opredelim, ja bih ipak dizanje cena igracima, jer od toga zivimo. Mi nemamo nepresusni drzavni bankomat. Naravno, ocekujem da sada Savo malo i zategne, budemo tvrdji, pa krenemo i sa osvajanjem titula, a i dalje je bitno igranje u Evropi, jer je to ipak najvece kvalitativno merilo, mada vidim da se mi sada kao, nesto "branimo" od toga, a to bi jos dodatno podiglo cene.
Madjionicar
Slazem se da su cijene igracima podigle partije u Evropi. Savi za to treba dati kredit. Medjutim, od koje su nam koristi te cijene kad niti smo sta napravili u Evropi niti smo sta napravili u Srbiji? Nije problem – nek Savo ostane trener i sledecu sezonu, ali neke stvari moraju prvo da se mjenjaju. I to na prvom mjestu Savo mora da se mjenja. E, to upravo i jeste najveci problem sto se mene licno tice, jer mi se Savo – bazirano na svemu sto sam do sad od njega cuo i vidio – jednostavno ne cini kao osoba koja je sposobna da se mjenja. Procitaj mu samo izjave koje daje u medijima zadnjih dana, a upravo na ovu temu. Prva (za Kup): "Tesko da bih nesto mjenjao". Izgubio covjek utakmicu i kaze "tesko da bih nesto mjenjao"? Znaci, ludost. Druga nedavna (za sezonu): "Namjerno nisam htio da mjenjam filozofiju, zbog cega je ekipa placala ceh". Znaci, svjesno je isao sam u svoju propast, a ne znam bas da je nesto iz toga i naucio. Bar po izjavama se ne cini da je nesto naucio.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.