Почетна / Фудбал / Супер лига

Јавор почео припреме, Бонџулић очекује успешну сезону

Услед огромне количине падавина и поплава, Ивањица је 10 дана без воде, тако да је одлучено да екипа први део припрема одради у Косјерићу, у који је експедиција Јавора већ отпутовала, саопштено је данас
ФОТО: ФК Јавор

Фудбалери Јавора почели су данас припреме за нову сезону, а тренер Игор Бонџулић је рекао да верује да ће сезона бити тешка али и успешна за његов клуб.

Услед огромне количине падавина и поплава, Ивањица је 10 дана без воде, тако да је одлучено да екипа први део припрема одради у Косјерићу, у који је експедиција Јавора већ отпутовала, саопштено је данас.

Друга потешкоћа је и пандемија корона вируса, а тренер Игор Бонџулић је истакао да се сви у клубу придржавају превентивних мера.

- Поштујемо све мере, покушаћемо да спроведемо у највећем обиму то што се захтева. Знамо да је фудбал колективна игра, али ћемо се придржавати инструкција које добијамо. Свакодневно смо у контакту са здравственим радницима и покушаћемо да испоштујемо све - рекао је он.

План припрема је јасан - радиће се на физичкој спреми, а потом и на тактици и уигравању.

- Радићемо на побољшању физичке спреме. Ми се у последња четири кола у првенству нисмо подигли на максимум физичке припремљености. Искористили смо прилику да испробамо неке младе играче на које треба да рачунамо у наредном периоду. Радићемо након тога и на тактици и уигравању играча и појачања која су дошла и која ће тек доћи - рекао је Бонџулић.

- Јавор је као клуб озбиљно схватио наредну сезону и већ се полако кристалише ко ће доћи и мислим да ће бити јако тешка сезона, али верујем да ће за нас бити успешна - додао је он.

Он је подсетио да је клуб афирмисао велики број младих фудбалера у протеклом периоду и да се на њих рачуна у наредној сезони.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Javor svoj uspeh je zapoceo kada na prelasku veka i posle ulaska u savezve lige, poceo da dovodi jeftine strance, narrocito iz Afrike i uspesno ih uklapa u tim. Temvandzera, Tsipa i Makunike, svi kolege iz reprezentacije Zimbabvea, omladinski reprezentativac Nigerije Igbodo, sunarodnjaci mu Ajuru, Odita i Onjilo, prvi presao u Vosu, drugi u Partizan a treci u Zvezdu, itd. Nekoliko puta je Javor nepravedno u namestaljkama ispadao a Rad i slicni ostajali u cistoj poruci da savez ne podrzava uvoznike stranaca. I sad pre par godina Javor odluci da prestane sa uvozom, i rezultatski su prosli jadno, toliko da niko nije mogao da im pomogne. Nisu trebali da menjaju vec izvezbanu formulu koja im je donosila uspeh. Sad vidim uzese Tanka, nije to to. Javoru je islo onda kada su oni direktno dovodili strance, a ne uzimati ove sto su vec ovde. Javor treba da se vrati da skautira po svetu i kombinuje sa lokalninim talentima. Broj stranaca treba povecati na max. 5 na terenu.
Ja
Napred Javore. 27 sezona u nizu u profesionalnim ligama fss. Tradicija ljubav i postenje. I da jesmo seliaci i tonosni smo zbog toga
Mile
Bravo za komentar. Malo mesto Ivanjica, vredan narod i posten klub retkost je danas. Tradicija koja traja decenijama unazad. I nek pricaju svasta, selo , varos ili sta vec, Javor se voli!
IC
Pa da ljuljamo kao nekada! NEK SE ZEMLJA TRESE! Napred Javor!
Mile
Tako je! Ljuljaj!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.