Почетна / Фудбал / Супер лига

Катаи Звездин до 2022, плата 480.000 евра, плус бонус за долазак

Довођењем Катаија, Црвена звезда комплетира офанзивни део везног реда. Ту су осим њега Бен, Николић, Гаврић и новајлија Спиридоновић. Гарсија је пред одласком, очекује се растанак и са Симићем, док као крило може да игра и Вукановић
ФОТО: В. Марковић

Црвена звезда је добила највеће летње појачање! Александар Катаи је дефинисао и последње детаље двогодишње сарадње са шампион Србије, данас ће потписати уговор.

Претходно ће обавити завршне лекарске прегледе, остала је још само фор-малност да и званично поново обуче црвено-белу „десетку”.

Катаи ће по сезони зарађивати 480.000 евра у Црвеној звезди, уз бонус за одлуку да потпише уговор. Реч је о стандардној „процедури“ кад су фудбалери слободни у избору нове средине, а у питању је звучно појачање.

Новајлија ће имати и бонусе за пласман у Лигу шампиона или Лигу Европе, као и освајање титуле.

Све је то мање него што је Катаи имао по уговору у Лос Анђелес Галаксију, али морао је да напусти Америку због инцидента поводом објаве његове супруге на друштвеним мрежама. Брзо је дошло до раскида уговора, а још брже су реаговали са Маракане.

Коментари35
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

зики
ДоведитеРадетаКрунића.Мора неко на средини .Петровића и Николића би продао инападаче
Pedja
Odlicna vest i nadam se da ce Katai igrati isto, a i bolje nego kad je bio poslednji put. Sto se tice Vukanovica, stavite vi njega kao centarfora, a resite se Boacija, Pavkova i Tomanea i bice golova. Dugo nisam video nekog tako beskorisnog napadaca kao sto je Tomane, ne znam da li iko shvata sta on igra?
zemun
moze boooom
Gigi
Jaj majko sto nema 30 god koliko bi zaradio kad ovaj bezvznjak 480..000.
Ds
A odbrana na promaji

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.