Почетна / Фудбал / Велика петорка

Два гола Митровића мало за бодове против Лидса, поезија Евертона,Палас славио на Олд Трафорду (ВИДЕО)

Евертон је уписао и другу победу у новој сезони, док је Вест Бром забележио и други пораз
ФОТО: EPA/Nick Potts

Фудбалери Еветрона победили су на свом терену Вест Бромвич Албион са 5:2, у утакмици другог кола Премијер лиге. Евертон је уписао и другу победу у новој сезони, док је Вест Бром забележио и други пораз.

Вест Бром је повео у десетом минуту голом Грејдија Диањанe, али је Евертон преко Доминика Калверт-Левина у 31. и Хамеса Родригеса у 45. минуту преокренуо на 2:1.

У првом минуту надокнаде времена Киран Гибс је добио црвени картон због ударања Родригеса, а након што је судија одсвирао крај првог полувремена "поцрвенео" је и тренер Вест Брома Славен Билић због приговора.

И са играчем мање на терену, Вест Бром је у 47. минуту изједначио голом Матеуса Переире, али је само седам минута касније Мајкл Кин је донео нову предност домаћем тиму. Победу Евертону потврдио је Калверт-Левина са два нова поготка, у 62. и 66. минуту.

Фудбалери Евертона у наредном колу гостују Кристал Паласу, док Вест Бром чека још један тежак задатак пошто му у госте долази Челзи. Наш Бранислав Ивановић није био у саставу гостију.

Фудбалери Лидса победили су на свом терену екипу Фулама са 4:3, у утакмици другог кола Премијер лиге. Лидс је, после пораза од Ливерпула у првом колу, стигао до првих бодова, док је Фулам претрпео и други пораз.

Домаћи тим је повео већ у петом минуту поготком Елдера Коште, изједначио је Александар Митровић у 34. минуту са пенала, а нову предност Лидсу донео је Матеуш Клих, такође са беле тачке, у 41. минуту.

Головима Патрика Бамфорда и Коште, у 50. и 57. минуту, Лидс је стекао великих 4:1, али Фулам се није предавао.

Прво је у 62. минуту погодио Боби Рид, да би пет минута касније Митровић својим другим голом на мечу смањио на 4:3 и дао наду Фуламу да може до бодова, али промене резултата до краја меча није било.

Фудбалери Лидса у наредном колу гостују Шефилду, док ће Фулам прве бодове покушати да освоји на свом терену у мечу против Астон Виле.

Фудбалери Кристал Паласа победили су у гостима Манчестер јунајтед са 3:1, у утакмици другог кола Премијер лиге. Палас је уписао и другу победу, док је Јунајтед, којем је ово био први меч, поразом почео нову сезону.

Гостујући тим је повео већ у седмом минуту голом Андроса Таунзенда, да би на 2:0 из поновљеног пенала повисио Вилфед Заха у 74. минуту.

Дони ван де Бек дебитовао је за Јунајтед и одмах је постигао гол, у 80. минуту, али то није било довољно екипи са Олд Трафорда пошто је Заха пет минута касније потврдио победу Кристал Паласа.

Немања Матић није играо за Јунајтед, док је, на другој страни, Лука Миловојевић у игру ушао у 88. минуту.

Фудбалери Арсенала победили су на свом терену Вест Хем са 2:1, у утакмици другог кола Премијер лиге. Александер Лаказет је у 25. минуту довео Арсенал у вођство, изједначио је Мајкл Антонио у 45. минуту, а победу домећем донео је Едвард Нкетија у 86. минуту.

 

Семафор другог кола Премијер лиге:

 

Евертон – ВБА 5:2 (Калверт-Левин 31, 62, 66, Родригез 45, Кин 54 – Диањана 10, Переира 47)
Лидс – Фулам 4:3 (Кошта 5, 57, Клих 41. једанаестерац, Бамфорд 50 - Митровић 34. једанаестерац, 67, Рид 62)
Манчестер jунајтед – Кристал Палас 1:3 (Ван Де Бек  80 – Таузенд 7, Заха 74. једанаестерац, 85)
Арсенал – Вест Хем 2:1 (Лаказет 25, Нкети 86 - Антонио 45)
Недеља:
13,00: Саутемптон – Тотенхем
15,00: Њукасл – Брајтон
17,30: Челзи – Ливерпул
20,00: Лестер – Барнли
Понедељак:
19,00: Астон Вила – Шефилд jунајтед
21,15: Вулверхемптон – Манчестер сити
 
Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Objektivni cigani
Ma ne valja Mitrogol, to je drugoligaški igrač. Jeste da je ta druga liga jača od većine prvih liga Evrope, i da je po kvalitetu verovatno u top 10-12 liga Evrope (računajući i prve lige), ali nema veze. Mi cigani smo najobjektivniji ljudi na svetu!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.