Почетна / Фудбал / Велика петорка

Атлетико убедљив против Гранаде, два гола Суареза на дебију (ВИДЕО)

Фудбалери Атлетико Мадрида победили су на свом терену Гранаду са 6:1, у утакмици трећег кола шпанског првенства
ФОТО: ЕПА/Родриго Хименез

Атлетико је повео у деветом минуту голом Дијега Косте, а затим је у 16. минуту његов саиграч Саул промашио пенал.

Атлетико је други гол постигао у 47. минуту, кад је стрелац био Анхел Кореа, а три гола предности донео је Жоао Феликс у 68. минуту.

После тога стрелац у домаћем тиму био је и Маркос Љоренте, а затим је двоструки стрелац био Луис Суарез, који је недавно дошао из Барселоне.

Он је голове постигао у 85. минуту и трећем минуту надокнаде времена. Једини гол за Гранаду постигао је Хорхе Молина у 87. минуту.

Фудбалери Левантеа победили су на гостујућем терену Осасуну са 3:1, у утакмици трећег кола шпанског првенства. Осасуна је повела у 38. минуту голом Роберта Тореса, а гости су изједначили три минута касније поготком Гонзала Мелера.

Леванте је могао да поведе у 69. минуту, али је Марти Роџер промашио пенал. Тај играч је ипак у 77. минуту постигао гол за вођство Левантеа, а коначан резултат поставио је Хосе Моралес поготком у 81. минуту. Немања Радоја ушао је у игру у 86. минуту за Леванте.

Фудбалери Атлетик Билбаа победили су на гостујућем терену Еибар са 2:1, у утакмици трећег кола шпанског првенства.

Атлетик је повео у 40. минуту голом Унаја Лопеса, а изједначио је Кике у 48. минуту. Фудбалер Атлетика Ињаки Вилијамс постигао је погодак у 68. минуту, али је после употребе ВАР технологије поништен због офсајда.

Победу екипи из Билбаа донео је Лопес, својим другим колом на утакмици у 87. минуту.Марко Дмитровић бранио је цео меч за домаћи тим.

Фудбалери Севиље победили су на гостујућем терену Кадиз са 3:1. Домаћин је повео у 48. минуту голом Салвадора Санчеса, а изједначио је Лук де Јонг, голом у 65. минуту.

Севиља је повела голом Мунира Ел Хададија у 90. минуту, а коначан резултат поставио је Иван Ракитић у шестом минуту надокнаде. Хрватски фудбалер се недавно вратио у Севиљу из Барселоне.

Севиљи је у деветом минуту поништен гол, након што је после употребе ВАР технологије процењено да је Лукас Окампос био у офсајду.

Фудбалери Ваљадолида и Селте одиграли су нерешено 1:1. Селта је повела у 44. минуту голом Јага Аспаса, а изједначио је Серхио Гвардиола поготком у 66. минуту из једанаестерца.

Фудбалери Барселоне победили су на свом терену Виљареал са 4:0, у утакмици трећег кола шпанског првенства.

Двоструки стрелац био је Ансу Фати, који је голове постигао у 15. и 19. минуту. Трећи гол постигао је Лионел Меси из пенала у 35. минуту, а коначан резултат поставио је фудбалер Виљареала Пау Торес, аутоголом у 45. минуту.

Семафор трећег кола Ла Лиге:
Осасуна – Леванте 1:3 (Торес 38 – Мелеро 41, Рожер 77, Моралес 81)      
Еибар – Билбао 1:2 (Кике 48 – Лопез 40, 87)
Атлетико – Гранада 6:1 (Коста 9, Кореа 47, Феликс 65, Љоренте 72, Суарез 85, 90+3)
Кадиз – Севиља 1:3 (Санчез 48 - Де Јонг 65, Ел Хадади 90, Ракитић 90+6)
Ваљадолид – Селта 1:1 (Гвардиола 66. једанаестерац - Аспас 44)
Барселона – Виљареал 4:0 (Фати 15, 19, Меси 35. једанаестерац, Торес 45. аутогол)
Субота:
Алавес – Хетафе 0:0
Валенсија – Уеска 1:1 (Вас 38 – Сиовас 63)
Елче – Сосиједад 0:3 (Порту 55, Јанузај 77. једанаестерац, Лопез 90+4)
Бетис – Реал 2:3 (Манди 35, Карваљо 37 – Валверде 14, Емерсон 48. аутогол, Рамос 82. једанаестерац)
Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.