Почетна / Фудбал / Велика петорка

Лекција Брентфорда Фуламу Александра Митровића!

Брентфорд разбио Фулам, тим Александра Митровића немоћан
ФОТО: ЕПА/Оли Скарф

Брентфорд се пласирао у четвртфинале Лига Купа. Екипа из Чемпионшипа је до ногу потукла фењераша Премијер лиге, екипу Фулама.

Домаће је у вођство довео Форс у 37. минуту, предност је дуплирао Бенрама у 62, а коначан резултат поставио је исти играч 15 минута касније. Српски репрезентативац Александар Митровић у игру је ушао у 69. минуту.

Фудбалери Арсенала пласирали су се у четвртфинале Лига купа пошто су у гостима победили Ливерпул са 5:4 после бољег извођена једанаестераца. После 90 минута игре резултат је био 0:0, а после пенала 5:4 за Арсенал.

Приликом извођења пенала голман Арсенала Лено зауставио је ударце Дивока Оригија у четвртој и Харија Вилсона у шестој серији. Једини који је био непрецизан на другој страни био је Мохамед Елнени у трећој серији.

Семафор осмине финала Лига Купа:
Брентфорд – Фулам 3:0
Астон Вила – Стоук 0:1
Ливерпул – Арсенал 0:0, једанаестерцима 4:5
Среда:
Њупорт – Њукасл 1:1, једанаестерцима 4:5
Барнли – Манчестер сити 0:3
Брајтон – Манчестер јунајтед 0:3
Евертон – Вест Хем 4:1
Уторак:
Тотенхем – Челзи 1:1, једанаестерцима 5:4
НАПОМЕНА: Освајач Лига купа играће у последњем колу квалификација за Лигу конференције.
Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Fulam
Menjajte trenera i pojačajte odbranu!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.