Почетна / Фудбал / Велика петорка

ЛУКА НАПАДА ЗВЕЗДУ: Јовић мења Ибрахимовића у Милану?

Милан га жели на позајмицу, што значи да би у фебруару играо против Црвене звезде у Лиги Европе
ФОТО: ЕПА/Хуанхо Мартин

Српски нападач и члан мадридског Реала, Лука Јовић, могао би да замени повређеног Златана Ибрахимовића у Милану, пренео је данас Тутоспорт.

Како се наводи, Јовић је најозбиљнији кандидат, уз Оливијеа Жируа из Челзија.

Јовић се опоравио од повреде и требало би ускоро да се врати на терен.

Милан га жели на позајмицу, што значи да би у фебруару играо против Црвене звезде у Лиги Европе.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

MARKO
Moze da dodje u Milan ne mora da igra protiv Zvezde he,he,he,he....
Željko Pavlović
Neee.
Marko
Cemu se cudis....greska zlatna kopacka...
Željko Pavlović
Štaa?
Прикажи још одговора
Marko
Pancev je bolj za klasu od Mijata,kobra...Mijat maneken....
@Ма(га)рко мајмун
Више од пола коментара овде је твоје.
Marko
Izmisljate u ledu toplu vodu,koji Luka?
eh
Trebao je postepeno, Real jeste bio preveliki zalogaj, ali razumljivo jer u tim godinama bi svako na njegovom mestu otisao jer je to ponuda o kojoj se sanja. Izgleda da se i on konacno uozbiljio i shvatio da mora u formu iz Ajntrahta da se vrati ako zeli da napreduje. U reprezentaciji je na zadnjih par meceva zaista bez greske odigrao, u Realu ga je po povratku iz reprezentacije baksuzluk prvo sa Koronom a potom i povredom zapao. Samo da nastavi da trenira i da radi na tom talentu i imacemo daleko najboljeg napadaca jos od Mijata.
Marko
Znaci jedan si i ti od tih sto su ga blatili,boli ga djoko za takove,svako ko je citao novine morao je da shvati koje je momak imao blamiranje...Savicevic je isto prolazio kao sada Jovic deset puta mu je bilo bolje u Milanu...
Šta pričaš
Ko bre ljubomoran zbog manekenke??? I šta to nije trebao tamo gde su igrali Mijatović i ostali? Pa i u Milanu je igrao Savićević. Niđe veze. Dečko je otišao nezreo u Real i pravio žurke svako veče. Ljudi iz kluba takvo ponašanje ne tolerišu!
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.