Почетна / Фудбал / Велика петорка

Артета: Озил може да оде ако стигне добра понуда

Озилови менаџери разговарају са представницима бројних клубова, међу којима су и Фенербахче и Ди Си јунајтед, али је немачки фудбалер рекао да је приоритет да остане у Арсеналу до лета, када му истиче уговор
ФОТО: ЕПА/Нил Хал

Тренер Арсенала Микел Артета рекао је да фудбалер Месут Озил може у јануару да напусти клуб, ако за њега стигне добра понуда.

- Ако се нешто реши овог месеца, то ће бити јер ће бити задовољне обе стране. Добро за Месута и његову будућност и добро за клуб. У том случају, то ће се остварити. Ако се то не догоди, играч ће остати код нас - рекао је Артета, пренео је Скај.

Озилови менаџери разговарају са представницима бројних клубова, међу којима су и Фенербахче и Ди Си јунајтед, али је немачки фудбалер рекао да је приоритет да остане у Арсеналу до лета, када му истиче уговор.

Озил није пријављен за први део сезоне у Премијер лиги, а ове сезоне није одиграо ниједну утакмицу, упркос томе што је један од најплаћенијих фудбалера Арсенала. Он овог месеца може да преговара са другим клубовима о трансферу.

- Стално се доноси много одлука у вези са играчима. Да ли да играју или не. Знамо да имамо веома важног играча, кључног играча у последњих неколико сезона за клуб. Морао сам да донесем одлуку да га изоставим из екипе и донео сам је. Знао сам какве су последице. Сада ћемо морати да донесемо нову - навео је Артета.

- Морамо да видимо која је најбоља опција за екипу, за клуб и какве су намере Озила, морамо да покушамо да нађемо решење за то - додао је тренер лондонског клуба.

Озилов агент Еркут Согут рекао је за Скај да ће за "седам до 10 дана" ситуација у вези са играчем који прима недељну плату од 350.000 фунти, бити нешто јаснија.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.