Почетна / Фудбал / Велика петорка

Манчестер сити, Вест Хем, Брајтон и Шефилд јунајтед у осмини финала ФА купа (ВИДЕО)

Свонси се пласирао у осмину финала победом на свом терену против Нотингема 5:1 и играће против бољег из меча Челтенама и Манчестер ситија
ФОТО: Бета/АП

Фудбалери Вест Хема пласирали су се у осмину финала ФА купа, пошто су данас на свом терену победили трећелигаша Донкастер са 4:0.

Вест Хем је повео у другом минуту голом Пабла Фоналса, а предност је удвостручио Андриј Јармоленко у 32. минуту. Фудбалер Донкастера Енди Батлер постигао је аутогол у 54. минуту, а коначан резултат поставио је Оладапо Афолајан поготком у 78. минуту.

Лондонски клуб ће у осмини финала играти против бољег из дуела Манчестер јунајтеда и Ливерпула.

У осмини финала је и Брајтон, који је на свом терену победио трећелигаша Блекпул 2:1.

Премијерлигаш је повео поготком Ива Бисуме у 27. минуту, а изједначио је Гери Мејдин у првом минуту надокнаде првог полувремена. Победу Брајтону донео је Стивен Алсате у 58. минуту.

Брајтон ће у осмини финала играти против бољег из дуела Лестера и Брентфорда.

У осталим утакмицама шеснаестине финала Барнсли је као домаћин победио Норич са 1:0 и играће против победника меча Челсија и Лутона, док је Бристол као гост победио Милвол са 3:0 и противник ће му бити Шефилд јунајтед, који је као домаћин победио Плимут са 2:1.

Свонси се пласирао у осмину финала победом на свом терену против Нотингема 5:1 и играће против бољег из меча Челтенама и Манчестер ситија.

Фудбалери Манчестер ситија пласирали су се вечерас у осмину финала ФА купа, пошто су на гостујућем терену победили Челтенам са 3:1.

Челтенам је повео у 59. минуту голом Алфија Меја, а Сити је успео да преокрене головима у завршници утакмице.

Изједначио је Фил Фоден у 81. минуту, а манчестерска екипа повела је у 84. минуту поготком Габријела Жезуса.

Победу је обезбедио Феран Торес голом у четвртом минуту надокнаде времена.

Манчестер сити ће у осмини финала играти против Свонсија, који је победио Нотингем Форест са 5:1.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.