Почетна / Фудбал / Велика петорка

Хоџсон: Нећу се извињавати због победе против Брајтона

Тренер Кристал Паласа Рој Хоџсон рекао је да се неће извињавати због начина којим је његова екипа победила Брајтон у Премијер лиги
ФОТО: ЕПА/Енди Рајан

Кристал Палас је синоћ победио Брајтон са 2:1, голом Кристијана Бентекеа у петом минуту надокнаде времена.

Кристал Палас се углавном бранио и ретко је улазио у казнени простор, имао је три шута на гол од чега два у оквир гола, док је Брајтон 25 пута шутнуо на гол, од чега пет пута у оквир, уз посед лопте од 75 одсто. Брајтон је извео 13 корнера, а Кристал Палас ниједан.

"У утакмици се не ради о додавањима у казненом простору, зар не? Ради се о постизању голова и о томе да се одбраните. Ми смо се невероватно много трудили да не примимо голове. Напорно смо радили да их спречимо да улазе у шансе и имали смо среће да смо неколико прилика које смо направили - искористили. То су били добри голови", рекао је Хоџсон, пренео је Скај.

"Статистика која се на крају рачуна су постигнути и примљени голови. Тачно је, имали су већи посед лопте, имали су чешће лопту у нашем шеснаестерцу, већи квалитет, али нећу да се извињавам јер смо на крају ми остварили победу", додао је он.

Хоџсон, коме на крају сезоне истиче уговор, рекао је навијачима да морају да буду опрезни у својим жељама, након што су га прошле недеље критиковали због дефанзивне тактике. Он је рекао и да не жели да се правда.

"Не волим да користим ту реч пошто би реч правдање сугерисало да је нешто пошло по злу у ономе што покушавамо да урадимо током целе сезоне. Мислим да оправдање није права реч. Нама је била потребна боља игра, да покажемо посвећеност, храброст и жељу коју смо показали у тако важној утакмици. То нам је било потребно јер у последње две утакмице нисмо били довољно добри", навео је Хоџсон.

После два узастопна пораза, Кристал Палас је синоћ остварио девету победу у Премијер лиги и попео се у средину табеле, на 13. место са 32 бода.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.