Почетна / Фудбал / Велика петорка

РОНАЛДО ПРЕСЕЛИО ЕРГЕЛУ: Све је извесније, Португалац напушта Јувентус

У протекле две Стара дама на челу са Роналдом освојила је оба пута Серију А, али сви заједно нису ништа урадили у Лиги шампиона, а ове су остали и без Скудета, па клуб је баш почела да жуља његова плата од 30 милиона евра годишње
ФОТО: ЕПА/А. Ди Марко

Растанак се примакао, по свему судећи, Кристијано Роналдо ће после три сезоне напустити Јувентус!

У протекле две Стара дама на челу са Роналдом освојила је оба пута Серију А, али сви заједно нису ништа урадили у Лиги шампиона, а ове су остали и без Скудета, па клуб је баш почела да жуља његова плата од 30 милиона евра годишње.

Уз то, у последње време, кажу познаваоци прилика, Роналдо се тотало отуђио од саиграча, чак толико да тренира сам и не само да се не дружи са осталима, већ и не прича, а последњи доказ најбоље све осликава.

Папараци су забележили селидбу аутомобилске ергеле вредне укупно седам милиона евра из Роналдове гараже: у посебан шлепер спакована су два бугатија, мекларен сена, ферари Ф12, мерцесес Г брабус и нови ферари монца СП2 који је пазарио прошле недеље за 1,6 милиона евра.

Није познато једино у ком правцу је отишао шлепер...

Што се тиче Роналда, отишао- не отишао, већ је оставио огроман траг и у овом клубу, постигао је 101 гол на 132 утакмице, последњи погодак донео је победу над Интером (3:2) која је оставила Јуве у трци за пласман у Лигу шампиона.

Све је, ипак, више наговештаја да ће Роналдо напустити Јувентус. Италијански медији су објавили да последњих дана тренира самостално, да не разговара са саиграчима, да се не задржава у свлачионици дуже него што мора.

Све је поткрепљено фотографијама са утакмице против Јувентуса на којима се види како са саиграчима не слави голове, мада је уочљиво да ни они нису њему похитали у загрљај.

Чекајући Зи-Зуа

За Роналда је још неизвесно, али зна се сигурно да клуб на крају сезоне напушта тренер Андреа Пирло.

Главни кандидат за наследника, кога би газда Андреа Ањели највише волео да види, је бивша звезда Зинедин Зидан, још увек актуелни тренер Реала.

Шпански медији су објавили да је Зидан играчима већ саопштио да се растају, али је Француз то демантовао.

У игри је, кажу, помало изненађујуће и тренер Наполија Ђенаро Гатузо, за ког се до скоро причало да сигурно на лето преузима тим Фјорентине.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zna se
Dovodi ga Lalatović u Rad!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.