Почетна / Фудбал / Велика петорка

ЛИВЕРПУЛ КОНТАКТИРАО ФЈОРЕНТИНУ: Јирген Клоп хоће Душана Влаховића!

Италијански клуб тражи 60 милиона евра, што је сума прихватљива за премијерлигаша
ФОТО: ЕПА/Клаудио Ђовани

Менаџер Ливерпула Јирген Клоп жели Душана Влаховића у тиму. Портал Енфилд централа под ознаком ексклузивно је објавио да је Ливерпул контакритао Влаховићевог агента и затражио да почне преговоре о ангажовању нападача Фјорентине.

Како наводи портал близак клубу са Енфлида, руководство Ливерпула је већ контактирало управу Фјорентине како би добило одговор о висини обештећења. Италијански клуб тражи 60 милиона евра, што је сума прихватљива за премијерлигаша.

Влаховић је имао одличну сезону у којој је изабран за најбољег младог играча у Серији А. На 39 утакмица у свим такмичењима постигао је 21 гол.

Италијански лист Коријере дело спорт је објавио да је за Влаховића заинтересован Тотенхем, међутим, енглески медији нису показали интересовање да провере вест.

Ливерпул је још пре почетка прелазног рока ангажовао штопера Лајпцига Ибрахима Конатеа. Клуб је по истеку уговора напустио Жоржињо Вајналдум и отишао у ПСЖ.

Британски медији најављују долазак Кингслија Комана (Бајерн) и Данијела Малена (ПСВ) на Енфилд.

Следећи би клуб требало да напусти швајцарски репрезентативац Ђердан Шаћири

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Partizan
"Koliki je moj deo!?"
@ Partizan
19,3.
Dusko Lukic
Dusane nemoj u Englesku , ako ti se vec ide negde idi u Spaniju pa i losije rangiran klub ali bar igraj fudbal i uzivaj.
znalac stari
Dusan je vec sad dobar fudbaler,ali bi trebao da saceka jos jednu sezonu da ocvrne ili ako mu se menja da ide u spaniju gde se igra lep fudbal i kreativan. Nikako engleska i nemacka da ga krljaju bekovi na steroidima.
curumbia
Ne bih ja Vlahovica jos u Premijer ligu, jos je mlad i svilen iako je odlican potencijal. Bolje da jos jednu sezonu ne menja sredinu pa kad malo jos ojaca i stasa i nauci jos koju italijansku foru ode u spaniju gde se igra lep i kreativan fudbal.
Sima sever
Ceni mi se da bi se Luka Jovic bolje uklopijo u Liverpulu.
Deki
Problem Jovića je u njegovoj glavi. Nije sporan njegov potencijal, ali dečka je jednostavno udarila slava u glavu. Kako je potpisao za Real, tako je počeo da se ponaša kao Darko Miličić u Americi. Jednostavno ne ide igranje u Real Madridu i žurke svako veče!
puk'o
Jovic ne moze da se uklopi nigde!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.