Почетна / Фудбал / Велика петорка

Ајнтрахт са играчем мање зауставио лидера из Берлина (ВИДЕО)

Вердер убедљиво победио Борусију Менхенгладбах, a Kелн Борусију Дортмунд
ФОТО: ЕПА/С. Стајнбах

Фудбалери Келна победили су данас на свом терену Борусију из Дортмунда са 3:2, у утакмици осмог кола Бундеслиге.

Екипа из Дортмунда повела је голом Јулијана Бранта у 31. минуту, а изједначио је Флоријан Кајнц у 53. минуту. Три минута касније вођство домаћима донео је Штефен Тигс, а предност је удвостручио Дејан Љубичић у 71. минуту.

Коначан резултат поставио је фудбалер Келна Бено Шмиц, који је постигао аутогол у 78. минуту.

Борусија Дортмунд је претрпела други пораз у последње три утакмице, укупно трећи у лиги и четврта је на табели са 15 бодова.

Фудбалери Фрајбурга победили су на свом терену Мајнц са 2:1 и попели се на друго место на табели.

Фрајбург је повео у трећем минуту голом Михаела Грегорича, а предност је удвостручио Данијел-Кофи Кјерех у 37. минуту. Једини гол за Мајнц постигао је Арон Мартин у 52. минуту.

Ајнтрахт је на свом терену у Франкфурту победио Унион Берлин са 2:0.

Марио Геце довео је у вођство Ајнтрахт голом у 12. минуту, а други гол постигао је Јеспер Линдстром у 42. минуту.

У осталим утакмицама Лајпциг је на свом терену победио Бохум са 4:0, а Волфсбург је као домаћин био бољи од Штутгарта са 3:2.

Фудбалери Вердера победили су вечерас на свом терену Борусију Менхенгладбах са 5:1, у мечу осмог кола немачке Бундеслиге.

Стрелци за Вердер били су Никлас Фулкруг у петом и 13, Марвин Дукаш у осмом, Рами Бенсебаини аутогол у 37. и Мичел Вајсер у 73. минуту.

Гол за Борусију постигао је Маркус Тирам у 63. минуту.

У следећем колу Вердер ће гостовати Хофенхајму, док ће Борусија дочекати Келн.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.