Почетна / Фудбал / Велика петорка

Томовић напустио болницу у Милану: Глава добро прошла

Ненад Томовић напустио је болницу у Милану у којој је провео ноћ пошто је на носилима изнет са „Ђузепе Меаца“ стадиона после жестоког дуела са нападачем Интера Родригом Паласијом.
ФОТО: АП

У борби за лопту, репрезентативац Србије је уз старту на трави добио од Аргентинца снажан ударац у главу. Лекари су му одмах на терену имобилисали врат и послали га у болницу на снимање главе.

Повреда, на срећу, није тако озбиљна како је изгледало на терену.

- Могу да кажем да је све у реду – јавио се Ненад Томовић на телефонски позив одмах по изласку из болнице: - Како је објављено у медијима, чинило се да више фудбал нећу играти, али није било толико драматично. Предстоје ми три-четири дана мировања.

Томовић сигурно неће играти у недељу дерби кола против Лација. Прецизнију прогнозу повратка на терен знаће крајем седмице.

- Крајем седмице морам на контролу. Лекари ће тада проценити кад ћу моћи да почнем да тренирам. Ако се будем осећао као што се осећам по изласку из болнице, моја је лична процена да ћу брзо опет на терен.

Због повреде Ненада Томовића, Фјорентина је утакмицу против Интера завршила са десеторицом.

Тренер Виоле, Вићенцо Монтела, последњу промену у тиму направио је минут пре него се репрезентативац Србије повредио.

Фјорентина је, ипак, сачувала предност једног гола и освојила три бода која су је укључују чак и у борбу за пласман на треће место које води у квалификацију за Лигу шампиона.

- Одиграли смо још једну добру утакмицу. После серије добрих резултата екипа има велико самопоуздање, што би могло много да нам помогне у предстојећим утакмицама које ће одредити како ћемо завршити сезону – коментар је Ненада Томовића.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

djadjedje
samo hrabro momcino

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.