Почетна / Фудбал / Велика петорка

Сви фаворити славили, Крул поклонио три бода Јунајтеду, Гомис колабирао на терену

Комплетирано је 28. коло Премијер лиге. До победа су дошли сви фаворити – Челзи, Манчестер Сити, Арсенал, Манчестер Јунајтед, Ливерпул, Тотенхем и Стоук!
(ФОТО: Твитер/Премијер лига

Фудбалери Челзија и Манчестер Ситија постигли су победе у 27. колу Премијер лиге, а утакмице вечерашњег програма обележила је драма на сусрету Тотенхем - Свонси у Лондону, где је нападач гостију Бафетимби Гомис колабирао на терену.

Француски интернационалац срушио се након десетак минута игре и био је без свести неколико минута.

Медицинска екипа пружила му је помоћ давањем кисеоника, а потом је изнет на носилима у свесном стању и пребачен у болницу на даља испитивања.

Пре три године на Вајт Харт Лејну срушио се фудбалер Болтона Фабрис Муамба, који се после тога опоравио, али више никада није заиграо фудбал.

Челзи је после велике и узбудљиве борбе заслужено славио у гостима против Вест Хема са 1:0 и задржао пет бодова над Манчестер Ситијем, који је на Етихаду победио фењераша Лестер резултатом 2:0.

Српски репрезентативац Бранислав Ивановић одиграо је у тиму Челзија свих 90 минута, као и Александар Коларов у саставу Ситија.

Изузетно значајне победе остварили су још Ливерпул на домаћем терену против Барнлија (2:0), Арсенал на гостовању против Квинс Парк Ренџерса (2:1) и Манчестер Јунајтед такође у гостима против Њукасла (1:0) после велике грешке одбране домаћих, па су сва три клуба остала у конкуренцији за висок пласман.

Српски нападач Лазар Марковић одгледао је са клупе тријумф Ливерпула на Енфилду.

 

СЕМАФОР 28. КОЛА ПРЕМИЈЕР ЛИГЕ:

Вест Хем – Челзи 0:1 (Азар 22)

Њукасл – Манчестер Јунајтед 0:1 (Јанг 89)

КПР – Арсенал 1:2 (Остин 82 – Жиру 64, Санчез 69)

Манчестер Сити – Лестер 2:0 (Силва 45+2, Милнер 88)

Стоук – Евертон 2:0 (Мозес 32, Диуф 84)

Тотенхем – Свонси 3:2 (Чадли 7, Мејсон 51, Таунсенд 60 – Сунг-Јонг 19, Сигурдсон 89)

Ливерпул – Барнли 2:0 (Хендерсон 29, Стариџ 51)

Уторак:

Саутемптон – Кристал Палас 1:0 (Мане 83)

Астон Вила – ВБА 2:1 (Агбонлахор 22, Бентеке 94 пенал – Берахино 66)

Хал – Сандерленд 1:1 (Н’Доје 15 – Родвел 77)

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.