Почетна / Фудбал / Велика петорка

Управа Ливерпула не намерава да отпусти Роџерса

Управа Ливерпула нема намеру да отпусти тренера Брендана Роџерса, пренели су британски медији
ФОТО: АП

Лист Ливерпул Ехо пренео је да ће управа клуба изаћи у сусрет Роџерсовим жељама по питању летњег прелазног рока, упркос томе што ће клуб и трећу годину узастопно завршити без трофеја, иако је у екипу прошлог лета уложено 75 милиона фунти.

Како наводи лист, власници Ливерпула, Фенвеј група из Бостона, не планира да мења тренера, пошто 42-годишњег Роџерса сматрају важним у дугогодишњој стратегији.

Власници ће на крају сезоне анализирати резултате и осим ако се следећег месеца не догоди нешто значајно у Бостону, Роџерсу ће бити пружена шанса да настави посао у Ливерпулу – навео је лист.

Ливерпул је у недељу изгубио од Астон Виле са 1:2 у полуфиналу ФА купа, па су медији спекулисали да ће Роџерс на крају сезоне напустити Енфилд, а као његова замена помиње се тренер Борусије из Дортмунда Јирген Клоп, који ће на крају сезоне напустити тај клуб.

После 33 кола у Премијер лиги Ливерпул заузима пето место на табели са 57 бодова, 19 мање од водећег Челзија. 

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

igor d
Realno i zasto bi ga otpustili...u timu ima dva do tri igraca koji bi mogli da igraju u timovima glavnih konkurenata,mislim na Celzi,Arsenal.dva Mancesterska tima pa i Totenhem....Gde zavidnu minutazu ima nas Markovic i gde je stopersko resenje onaj hrvat bolje se ne moze traziti a ni ocekivati.
Bojan
Nema razloga da ga otpusti, jer covek je sa Liverpulom prosle godine bio drugi, a ove je najavljivao stepenik vise, a to je titula. Posto su to samo snovi, oni ce ga u Upravi zadrzati, jer su zadovoljni tim petim ili sestim mestom. Ja bi se ipak zapitao, gde je ulozeno 150 miliona funti, i ko je kriv za politiku vezanu za neadekvatna pojacanja, koja su dovedena u toku proslog leta, odnosno zimus.
Coa983
Treba najuriti onoga ko je bacio silne pare na Lovrena,Balotelija i Markovica.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.