Почетна / Фудбал / Велика петорка

Како су навијачи Ливерпула насамарили фана Јунајтеда и растурили му брак

Навијачке страсти у Енглеској су узавреле и пре него је почело ново првенство. Стјуарт Слан (39) лоше се провео кад је покушао да познанство зачето преко Фејсбука претвори у ванбрачну аферу

Слан је после више седмица дописивања са „Емом” кренуо на пут дуг 640 километара, од Шефилда, града у коме живи, до једног сеоцета у Шкотској, уверен да га очекује викенд пун страсти.

Тамо је открио да је жртва преваре. Слан се током одмора у Канкуну, у Мексику, прошле године упознао са сународницима. О чему ће Енглези него о фудбалу.

Aли, разговор је пошао у непријатном смеру кад је Слан, представивши се као навијач Манчестер јунајтеда, увидео да разговара са ватреним навијачима Ливерпула.

Како то већ бива кад се попије која чаша пива више, навијачка нетрпељивост прерасла је у грубе речи. Обична навијачка расправа, рекли би многи.

Оно што је речено није, ипак, остало у Мексику. Уверио се у то Слан кад је допутовао у село близу Абердина. Тамо где је очекивао „Ему”, седели су познати му – навијачи Ливерпула.

Навијач Јунајтеда тада је схватио да је месецима „разговарао” са непостојећом женом и да је добијао лажне фотографије.

Понижење које је претрпео у Шкотској за Слана је мањи проблем. Госпођа Слан је за причу сазнала из медија, јер навијачи Ливерпула су све уредно бележили, фотографисали и снимали и све то објавили на једном порталу.

Упропаштен одмор у Мексику је опростила, али брачну превару не намерава и поднела је захтев за развод. Слан ће убудуће пажљиво бирати коме ће откривати навијачко опредељење, а вероватно ће се клонити и „четовања”.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Srbin
Koje su smrde ovi Englezi, lepo bi se oni proveli kod nas...
angel
Nimalo dzentlmenski...
Lord Ajvar
Bolje da su ga prebili. U neke stvari se ne dira...
Dragan
We 8 ManU
51
Felix de SOuza

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.