Почетна / Фудбал / Велика петорка

Ово више није чудо: Лестер има тим за титулу, разбијен и Манчестер сити у гостима! (ВИДЕО)

Био је то дерби кола, дуел два првопласирана тима Премијер лиге, у којем је ипак Манчестер сити на свом терену био фаворит
ФОТО: АП

Лестеру су многи предвиђали борбу за опстанак, али тим Клаудија Ранијерија је и даље први на табели Премијер лиге. И то уз победу у дербију кола, на гостовању Манчестер ситију.

И то какву победу! Очитао је Лестер лекцију пребогатим Грађанима, који имају мноштво звезда у тиму, али очигледно да нису тим кадар да освоји титулу. А ни Маурисио Пелегрини није знао да размрда своју екипу...

Почело је погубно по тим Александра Коларова, који је можда био и један од најбољих у бледом тиму из Манчестера. Већ у трећем минуту, после скраћеног корнера, уз мало среће, погодио је Хут – 0:1. Био је то хладан туш за домаће и огромна инјекција самопоуздања за госте.


Robert Huth Goal HD - Manchester City 0-1... by maudiid12

 

Лестер је наставио са одличном игром, био је опасан у готово сваком нападу, а одбрана Ситија била је прилично порозна. У појединим моментима домаћи су имали иницијативу, али без правих решења у завршници напада, па се резултат није мењао до полувремена.

А у наставку поново шок на старту. Изгубили су играчи Манчестера лопту на 25 метара од противничког гола, севнула је контра, лопта је дошла до Мареза, а овај је сјајним дриблингом избацио чувара и потом закуцао лопту иза леђа голмана Харта – 0:2.


Riyiad Mahrez Goal HD - Manchester City 0-2... by LiG2Fr

 

Чини се да је тада већ све било готово. Грогираног ривала је у 60. минуту својим другим голом дотукао Хут - 0:3. Додуше, три минута пре краја почасни погодак за домаће постигао је Агуеро, чини се из благог офсајда.


Robert Huth Goal HD - Manchester City 0-3... by Gol-Live

 

Семафор 25. кола Премијер лиге:

Манчестер Сити - Лестер 1:3 (Агуеро 87 - Демикелис 3. аутогол, Марез 41, Хут 60)

Астон Вила - Норич 2:0 (Лескот 45, Агбонлахор 51)

Ливерпул - Сандерленд 2:2 (Фирмино 60, Лалана 70 - Џонсон 82, Дефо 89)

Њукасл - Вест Бромвич Албион 1:0 (Митровић 32)

Стоук - Евертон 0:3 (Лукаку 11. пенал, Колеман 28, Ленон 42)

Свонси - Кристал Палас 1:1 (Сигурдсон 13. - Дан 47)

Тотенхем - Вотфорд 1:0 (Трипије 64)

18.30: Саутемптон - Вест Хем

Недеља:

14.30: Борнмут - Арсенал

17.00: Челзи - Манчестер Јунајтед

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

gepard
da li lester moze do titule?
shone
kladionice uzele na stotine milona, pa sad razmislite.na kraju lester 4

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.