Почетна / Фудбал / Велика петорка

Наполи и Јувентус наставили да нижу победе, Ђурђевић погодио

Верона и Интер после велике борбе, поделили бодове 3:3 (2:1)
ФОТО: АП

Интер је после велике борбе и заостатка од два гола, ипак стигао до важног бода на гостујућем терену.

Гости су повели већ у осмом минуту сусрета после корнера и гола Мурила , али је брзо уследио одговор Вероне, која је за непуних десет минута дошла до потпуног преокрета.

Хеландер и Писано су донели предност домаћем тиму, док је у 57. минуту Ионита постигао трећи гол за Верону. Тек тада се Интер „пробудио” и кренуо да игра, а одговор је стигао у 61. минуту преко Икардија, док је коначни резултат и бод Интеру донео Перишић у 78. минуту меча.

Фудбалери Наполија победили су на гостовању Карпи са 1:0 у утакмици 24. кола Серије А, док је Јувентус био бољи од Фросинонеа са 2:0.

Наполи је до осме узастопне победе у италијанском шампионату стигао голом Гонсала Игуаина у 69. минуту из једанаестерца.

Екипа из Напуља је прва на табели са 56 бодова, док је Карпи на 18. позицији са 19 бодова.

Наполи и даље добро прати Јувентус, који је у гостима савладао Фросиноне са 2:0. Голове за актуелног шампиона Италије постигли су Хуан Куардадо у 73. и Пауло Дибала у 91. минуту меча.

„Стара дама” је, после 14. узастопне победе, друга на табели са 54 бода, док је Фросиноне на 19. месту са 19 бодова.

Фудбалери Милана и Удинезеа одиграли су нерешено 1:1.

Гости су повели голом Пабла Армера у 17. минуту, а изједначење и бод екипи Синише Михајловића донео је Мбаје Нианг у 48. минуту.

Милан је, након 24 одиграна кола, шести на табели Серије А са 40 бодова, док је Удинезе на 14. месту са 27 бодова.

У осталим мечевима Кјево је у гостима био бољи од Торина са 2:1, док су Сасуоло и Палермо одиграли нерешено 2:2, a гол за бод гостију постигао је Урош Ђурђевић.

 

Семафор 24. кола серије А:

Верона – Интер 3:3 (Хеландер 13, Писано 16, Ионита 57 - Мурило 8, Икарди 61, Перишић 78)

Наполи – Карпи 1:0 (Игуаин 69. пенал)

Торино – Кјево 1:2 (Бенаси 19 - Перес 34. аутогол, Бирса 72. пенал)

Фрозиноне – Јувентус 0:2 (Куардадо 73, Дибала 90+1)

Сасуоло – Палермо 2:2 (Дефрел 45+1, Мисироли 50 - Васкез 30, Ђурђевић 53)

Милан – Удинезе 1:1 (Нианг 48 - Армеро 17)

Аталанта – Емполи 0:0

20.45: Рома – Сампдорија

Субота:

Болоња – Фиорентина 1:1 (Ђакерини 63 – Бернардески 59)

Ђенова – Лацио 0:0

 

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.