Почетна / Фудбал / Велика петорка

Касано: Игуаин вреди сваки цент, он је „чудовиште”

Фудбалер Сампдорије Антонио Касано рекао је да Гонзало Игуаин вреди сваки цент од 94 милиона евра колико је Јувентус издвојио за његов трансфер
ФОТО: Ројтерс

Јувентус је активирао откупну клаузулу за 28-годишнег нападача и тако остварио највећи трансфер у историји италијанског фудбала, док је Аргентинац постао најплаћенији играч Серије А са годишњом платом од 7,5 милиона евра.

Цена за Игуаина је права, кад узмете у обрзир сумануте износе који клубови плаћају за нормалне играче. Не могу да се сетим кад је Јувентус пристао да плати толику откупну клаузулу за неког играча. Ако би требало да опишем Игуаина једном речју, он је „чудовиште” – рекао је Касано.

Игуаин је три сезоне провео у Напуљу, био љубимац навијача и први стрелац тима, због чега је његов прелазак у Јувентус изазвао велико незадовољсто у граду под Везувом. Раније је играо за Ривер Плату и Реал Мадрид.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.