Почетна / Фудбал / Велика петорка

Роналдо је мало нервозан – песницама на Година (ВИДЕО)

И нападач Реал Мадрида има своју тамну страну. То је показао у реваншу Супер Купа Шпаније на Висенте Калдерону.
ФОТО: АП

Наиме, Роналдо је приликом корнера изударао Година, јер га је овај држао рукама. Верујемо да шпански фудбалски савез неће остати недоречен.

 

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Grgur
Ja ne vidim razlog zbog kog bi ovde osudjivali Ronalda. Prvo Godin je njega zagrlio,i svako bi ga udario u takvoj situaciji,sako ko je nekada igrao fudbal. I uopsteno ljudi imaju problem protiv Kristijana jer je covek najbolji,i uvek mu traze manu i nesto cime bi ga okaljali,cak i UEFA i FIFA koje podrzavaju onog Mesija koji vec 2 godine ne pokazuje nista,a cak je i bezobrazan i prema igracima a i pogotovo prema sudijama,pa nikom nista. Atletiko je ekipa po principu trenera,zivahni,borbeni,al prljavi i podmukli,Suarez bi bio sjajan igrac za njih. Sam stil igre ih opisuje i nacin igre.
Filip
3 utakmice suspenzije pa mu sledeci put nece pasti napamet ni da ukliza na utakmici...
Stefan
Kad god gubi ne ume da se ponasa. Jeste igracina, al isto tako i p.... od coveka
Milos
I kolika ce biti suspenzija? Naravno 0 utakmica.
1984
Da si potrcao za loptom jednom u zivotu znao bi da je skroz normalno ovo, inace nisam navijac reala...
Lool
Izvini, a sta mu je po pa uradio? Stavio mu ruku preko ramena? Ajde deckicc idite tamo trosite 300 M za prelazni rok, mozda i stvorite onda neku sansu na utakmici . Poz od super Maira :*
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.