Почетна / Фудбал / Велика петорка

КАКАВ МЕЧ НА ГУДИСОНУ - Девет голова, Ивановић и Матић стрелци у победи Плаваца (ВИДЕО)

Какав меч на Гудисон Парку!!! Права премијерлигашка битка са чак девет голова! Веровали или не, за 10 минута и 34 секунде постигнуто је пет голова. Мурињов тим је тријумфовао с 6:3.
ФОТО: АП

Српски репрезентативци Бранислав Ивановић и Немања Матић су одиграли сјајно. По гол су постигли обојица, с тим што је и високи везиста додао у статистику и асистенцију.

Прво је повео Челзи преко Косте у првом минуту, да би Ивановић повисио на 2:0 два минута касније. Био је то прави шок за домаће навијаче. Ипак, вратио се Евертон у игру и преко Мираласа смањили на 2:1.

У наставку, за нешто мање од 11 минута постгнуто је пет голова. Колеман је постигао аутогол у 67. минуту а 120 секунди касније Нејсмит је поново смањио предност гостију 3-2.

Морао је Матић да реагује па је сјајним шутем са 17 метара поново донео плус два 4-2. Ушао је Ето и постигао првенац за Евертон за 4:3 али је Челзи преко Рамиреса и Косте уписао висок тријумф – 6:3.

Све голове можете погледати ОВДЕ.

У првом мечу трећег кола енглеске Премијер лиге Бaрнли и Манчестер су ремизирали (0:0). Утакмица ће остати упамћена највише по дебију Анхела ди Марије у дресу Црвених ђавола

Ништа спектакуларно није виђено у овом дуелу. По неколико полуприлика на обе стране, пречка коју су погодили домаћи и два недосуђеа пенала за Јунајтед. Борбен и срчан меч, али без пуно лепих детаља. На крају, после 90 минута, Бaрнли – Манчестер 0:0.

Ни у трећем мечу нови менаџер Јунајтеда Луј ван Гал није успео да тријумфује. Холандском стручњаку није помогао ни скупу плаћени Аргентинац, Анхел ди Марија.

Придошлица из Реала из игре је изашла у 70. минуту, јер је се неколико момената раније Ди Марија повредио. Неколико добрих додавања и то је било све од Аргентинца. Испод нивоа, баш као што је меч био испод нивоа Премијер лиге.

Треба истаћи да је новајлија у Премијер лиги дошао до првог бода.

Стоук је забележио првенац у Премијер лиги ове сезоне и то победивши шампиона Манчестер Сити на сред „Етихада“ са 1:0!

Једини гол постигао је Маме Дијуф у 58. минуту. Била је то права мајсторија Сенегалца. Са своје половине је кренуо ка голу Ситија, Нису успели да га зауставе ни Коларов ни Фернандињо, а помало се обрукао голман Џо Харт. Ипак, гол је био за уџбенике.

После тога, уследила је опсада гола гостију, али „грађани“ је нису материјализовали, а оштећени су и за два једанаестерца. Једном је оштећен за најстрожу казну и Стоук и то после прекршаја Коларова у првом полувремену, који је одиграо цео меч за Манчестер Сити.

И Саутемптон је победио први пут у новој сезони у енглеском шампионату. Тим Душана Тадића који је одлично повезивао редове своје екипе савладао је у гостима Вест Хем са 3:0, а бриљирао је са два гола Француз Морган Шнидерлин који ће вероватно дебитовати за „триколоре“ против Србије у септембру.

Врхунски меч је одигран на „Сент Џејмс Парку“ где су домаћи Њукасл и Кристал Палас играли 3:3, а гости до бода дошли у 95. минуту!

Свонси игра изненађујуће добро на почетку ове сезоне и за сад има „три од три“. Нову победу за максималан учинак остварио је против Вест Бромвич Албиона – 3:0 уз два поготка Нејтана Дајера.

Првенац Квинс Парк Ренџерсу у сезони 2014/2015. донео је Чарли Остин у другом минуту судијске надокнаде првог полувремена против Сандерленда.

СЕМАФОР ТРЕЋЕГ КОЛА ПРЕМИЈЕР ЛИГЕ:

Барнли – Манчестер Јунајтед 0:0

Манчестер Сити – Стоук 0:1 (Дијуф 58)

Њукасл – Кристал Палас 3:3 (Јанмат 37, Еронс 73, Вилијамсон 88 – Гејл 1, Панчеон 48, Заха 90+5)

КПР – Сандерленд 1:0 (Остин 45+2)

Свонси – ВБА 3:0 (Дајер 2, 71 – Рутлиџ 24)

Вест Хем – Саутемптон 1:3 (Нобл 27 – Шнидерлин 45, 68, Пеле 83)

Евертон – Челзи 3:6 (Миралас 45, Нејсмит 69, Ето 76 – Коста 1, 90, Ивановић 3, Колеман 67 (аутогол), Матић, Рамирес 78)

Недеља:

14.30: Тотенхем – Ливерпул

14.30: Астон Вила – Хал

17.00: Лестер – Арсенал

 

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.