Почетна / Фудбал / Велика петорка

Конте забринут због малог броја Италијана у Серији А

Селектор италијанске фудбалске репрезентације Антонио Конте забринут је због малог броја Италијана у елитним утакмицама Серије А.

- Алармантно је видети врхунске утакмице без Италијана на терену, или само са једним, или двојицом Италијана - рекао је Конте уочи пријатељске утакмице против Холандије, у четвртак у Барију, као и квалификационог меча за првенство Европе 2016, следећег уторка протув Норвешке у Ослу.

- Национални тим мора да буде покретач развоја фудбала, али за тако нешто морају да се створе услови - рекао је Конте.

Италија, светски првак из 2006. године, на последња два Мундијала завршила је учешће већ у групној фази такмичења.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

FkpCascais
Evo ti ga Tole, nosi ga kod tebe u Italiju da pretvori Seriju A u omladinsku ligu i da padnete 15 mesta na UEFA rang listi.
FkpCascais
Ali sigurno bi ste se preporodili kad bi ste rasterali sve strance iz Milana, Intera, Juventusa, itd. kao sto smo mi rasterali svojevremeno Moreiru, Dijaru, Medu da bi napravili mesto Loli i takvima, ma to je resenje definitivno, i padnete jos 15 mesta na rankingu, divno, milina.
FkpCascais
Ah da, pardon, vi ste civilizovana zemlja gde zakon zabranjuje kojekakva rigorozna ograncenja i u kojoj ne bi palo na pamet nekome da puca sam sebi u nogu i unisti elitnu ligu svoje zemlje. Znaci ne moze Tole i njegove anti-stranci gluposti u Italiju. E bas steta...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.