Почетна / Фудбал / Велика петорка

Јувентус поново зове Сергеја, Лацију 40 милиона евра

Шампион Италије Јувентус послао је понуду Лацију од 35 милиона евра, плус пет милиона кроз бонусе, за српског везисту Сергеја Милинковић-Савића, тврди италијански Скај.
ФОТО: В. Марковић

Како се наводи, Римљане неће задовољити ни та понуда јер је већ пустио Лукаса Биљу у Милан и захтевају чак 50 милиона евра.

Шестоструки узастопни првак Италије већ дуже време прати Сергеја и уколико оствари трансфер учинио би га најскупље плаћеним српским фудбалером икада.

Јувентус је у великој потрази за везистом, преговара и са Челзијем око још једног Србина Немање Матића, а на мети је и Блез Матуиди из Пари Сен Жермена.

Уједно, челници из Торина приводе крају посао око доласка крилног нападача Фиорентине Федерика Бернадескија.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
me,ne bandrljaj ti dobija se sve do 25 g. samo prvi put 5posto pa 4,3 tako smo od prodaje DUĆE iz Tventea u SAUT od 12 m. evra dobili oko pola miliona evra uostalom pitaj fss ..me me
007
Lacijali sačekajte da nam lažni finansijer ode pa ga onda prodajte i da 5posto kliko sleduje VOJVODINU tj. 2 miliona evra ne ode u džepove mešetara već u klupsku blagajnu i to na SD VOJVODINA a ne na fk da nam otmu kvazi poverioci kao što rade i bg.projekti..da naučimo i nešto od njih a i RADOJA uskoro odlazi iz SELTE i tamo imamo 20 posto po ugovoru od sledeće prodaje..pa da konačno dođemo na pozitivnu nulu i počnemo da se spremamo da dostojno obeležimo 2019. 105 godina kluba kad već nismo STOGODIŠNJCU ..zna se zbog kojih smutljivaca..NAPRED VOŠO
ne
Sta laprdas ti? Ne dobijaju se procenti od dvadesete prodaje, vec samo od sledece jer sklapas ugovor samo sa klubom u koji ga prodajes. Vojvodina, ako je uopste i imala takvu stavku u ugovoru, je dobila procenat od prodaje Milinkovic-Savica iz Genka u Lacio.
Kastig
Ma šta jedan Juve zna o fudbalu!? Pitajte našeg "SELEKTORA" kakav je SMS igrač.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.