Почетна / Фудбал / Велика петорка

Коларов у стилу Михајловића за победу против Синишиног Торина! Јуве са играчем мање бројао до шест (ВИДЕО)

Фудбалери Роме савладали су као гости Торино 1:0 (0:0) у утакмици деветог кола Серије А, а меч је обележио српски репрезентативац Александар Коларов
ФОТО: БЕТА/АП

Једини погодак за Римљане против екипе коју тренира Синиша Михајловић постигао је његов „наследник” Александар Коларов, сјајним голом из слободног ударца у 69. минуту, на исти начин како је то некад Михајловић радио.

Коларов је потврдио фантастичну форму, пре четири дана је постигао сјајан погодак против Челзија у Лондону, а ове сезоне погађао је из „слободњака” и против Аталанте, а ефектне голове постигао је и за Србију против Молдавије и Ирске.... За екипу Торина Адем Љајић је одиграо цео меч.

Милан је са играчем мање издржао на свом стадиону против Ђенове, пошто је од 25. минута имао играча мање после искључења Леонарда Бонучија.

Милан је 11. на табели са 13 бодова, а Ђенова је са седам мање на 16. месту.

Фиорентина је била убедљива на гостовању Беневенту, где је победила са 3:0, головима Марка Бенасија, Куме Бабакара и Сирила Тероа.

Сасуоло је у гостима био бољи од Спала са 1:0 голом Марка Политана, док је Аталанта истим резултатом била боља од Болоње, поготком Андреаса Корнелијуса.

Свега и свачега је било у градском дербију у Верони, а на крају су славили „летећи магарци”. Славио је Кјево, који је иначе у сјајној форми, у низу су од пет пораза. Сада су остварили најслађи тријумф, против љутог ривала.

Повели су гости, голом Вердеа још у шестом минуту. До полувремена све је било на страни Кјева.

Најпре је Инглезе са два поготка, првим из игре и другим из једанаестерца донео преокрет, а потом су гости остали са играчем мање, кад је због другог жутог картона искључен Зукулини.

Ипак, Пацини је са беле тачке у 55. минуту донео изједначење Верони, али нису гости издржали до краја. Тријумф Кјеву обезбедио је Пелисије, голом у 73. минуту.

За домаће је читав меч одиграо Иван Радовановић, док је Ненад Томовић победу свог тима посматрао са клупе.

Фудбалери Јувентуса победили су вечерас на гостујућем терену Удинезе са 6:2, у утакмици деветог кола италијанске лиге.

Удинезе је повео у осмом минуту голим који је постигао Стипе Перица после соло продора, а изједначио је Самир аутоголом у 16. минуту, када је покушао да избаци лопту из петерца. Јувентус је повео у 20. минуту голом Самија Кедире после центаршута Хуана Куадрада, а изједначио је Данило у 47. минуту, на додавање Родрига де Паула.

Шампион Италије поново је повео у 52. минуту голом Данијелеа Руганија, који је главом спровео лопту у мрежу после слободног ударца Паула Дибале. Ругани је седам минута касније асистирао Кедири код четвртог гола. Кедира је у 87. минуту постигао још један гол, свој трећи на мечу, а коначан резултат поставио је Миралем Пјанић у 90. минуту.

Јувентус је од 26. минута играо са играчем мање, после искључења Марија Манџукића. ;

Јувентус је остварио седму победу у првенству и трећи је на табели са 22 бода. Удинезе је претрпео седми пораз и заузима 16. место на табели са шест бодова. 

 

Лацио је на свом терену лако срушио Каљари са 3:0 и тако дошао до 22. бода. Два гола дао је Имобиле, док је једном погодио Бастос.

Сергеј Милинковић-Савић одиграо је цео меч за домаће, док је Душан Баста ван тима због повреде. 

Семафор деветог кола Серије А:
Кјево – Верона 3:2 (Инглезе 23, 30. једанаестерац, Пилисије 73 – Верде 6, Пацини 55. једанаестерац)
Милан – Ђенова 0:0
Аталанта – Болоња 1:0 (Корнелијус 71)
Беневенто – Фиорентина 0:3 (Бенаси 18, Бабакар 47, Торо 66. аутогол)
СПАЛ – Сасуоло 0:1 (Политано 1)
Торино – Рома 0:1 (Коларов 69)
Удинезе – Јувентус 2:6 (Перица 8, Данило 47 – Самир 14. аутогол, Кедира 20, 59, 87, Ругани 52, Пјанић 90)
Лацио – Каљари 3:0 (Имобиле 7. пенал, 41, Бастос 49)
Субота:
Сампдорија – Кротоне 5:0 (Ферари 3, Кваљарела 12. једанаестерац, Капрари 39, Линети 71, Ковнацки 76)
Наполи – Интер 0:0

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.