Почетна / Фудбал / Велика петорка

Перез љут на Савез! Лопетеги: Најтужнији, па најсрећнији дан

Нови тренер фудбалера Реал Мадрида Ђулен Лопетеги рекао је да му је дан када је смењен са места селектора Шпаније најтужнуији у животу после смрти мајке, али да је када је званично преузео "краљевски клуб" најсрећнији икада
ФОТО: Твитер
Лопетеги је смењен два дана уочи старта Мундијала, односно 24 сата након што је објављено да ће наследити Зинедина Зидана у Мадриду.
 
- Знам шта се од мене очекуеј овде, борићу се за славну историју клуба и учинићу све да је још обогатим - рекао је Лопетеги кроз сузе на промоцији у Мадриду.
 
Први човек Реала Флорентино Перез истакао је да је Савез отпуштањем Лопетегија показао непоштовање према Мадриђанима.
 
- Имали смо легитимно право да преговарамо. Био је то частан и професионалан договор, а потез Савеза је без преседана. Нема оправдања што Лопетеги неће водити тим против Португалије - поручио је Перез.
 
Шпанија вечерас отвара Мундијал против Португалије, а екипу ће водити ниови селектор, досадашњи директор у Савезу, Фернандо Јеро.
Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

JA
Covek je plakao na konferenciji. Razumem i savez ali malo je bzv sve ispalo, vecina trenira i klub i repr, mada je trebalo da im kaze.
E sad
To sto je plakao nije olaskavajuca okolnost. Dogovroio je sa savezom dugorocnu saradnju, a onda to pogazio dan pred prvenstvo, jer je mislio da ga sad ne mogu otpustiti. Naoravio je izbor, odabrao Real, sad nek zivi sa odlukom.
Deki
Španski savez drže Katalonci. Barselona vedri i oblači u Španiji !!! Zato je sve ovo, a ne zato što je kao prekršio neki kodelćks...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.