Почетна / Фудбал / Велика петорка

Анћелоти: Роналдо је најбољи играч којег сам тренирао

" Без непоштовања било кога, Кристијано је најбољи играч којег сам тренирао. Он се бори за дрес, он је вођа. Не прича много, он води примером"
ФОТО: АП

Тренер Реала из Мадрида Карло Анћелоти рекао је да је Кристијано Роналдо најбољи играч којег је икада тренирао, након бриљантних партија португалског нападача ове сезоне.

Роналдо је постигао чак 13 голова на девет утакмица, од чега хет-трик и четири поготка на првенственим мечевима против Депортива, односно Елчеа прошле недеље.

Без непоштовања било кога, Кристијано је најбољи играч којег сам тренирао. Он се бори за дрес, он је вођа. Не прича много, он води примером – рекао је Анћелоти пред утакмицу Лиге шампиона против бугарског првака Лудогореца.

Италијански стручњак додао је да и велшка звезда Герет Бејл даје пун допринос екипи Реала, иако се није посебно истакао у досадашњем делу сезоне.

Постоје тренуци када у игри нисте 100 посто, али он има сјајну сезону, као и остали играчи. Бејл ради напорно, постиже голове и ја не морам ништа да му објашњавам. Он врло добро зна шта треба да ради и ја сам задовољан оним што ради – казао је Анћелоти и упозорио да меч против Лудогореца неће бити нимало лак као што многи процењују.

Бугарски клуб је у дебитантском наступу у Лиги шампиона поражен у првом колу Е групе у Ливерпулу са 2:1, након што је домаћин постигао одлучујући гол у судијској надокнади.

Сматрам да нема слабих тимова у овом такмичењу. Знамо колико је тешко играти на Енфилду, а Лудогорец је одиграо тамо веома добру утакмицу – казао је Анћелоти.

Утакмица између Лудогореца и Реала игра се сутра у Софији на стадиону Васил Левски од 20.45 сати.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.