Почетна / Фудбал / Велика петорка

ВРТЕШКА У МАДРИДУ: Нејмар у Реалу, Родригез се враћа у Бајерн, Бејл креће ка Манчестеру

Представник Реала Жуни Калафат отпутовао у Сао Паоло на преговоре са Бразилцем
ФОТО: Бета/АП

Реал је продао Кристијана Роналда, а сада спрема један од највећих трансфера у историји фудбала. Према писању шпанских медија председник краљевског клуба послао је Жуна Калафата у Сао Пауло где би он требао да се састане са Нејмаром и његовим менаџерима како би се постигао договор око његовог преласка у редове троструког освајача Лиге шампиона.

Најбољи играч Бразила би после овога могао да постане најпалћенији играч на планети, јер су из Реала спремни да му понуде годишњу плату од 49 милиона евра, што је три више од тренутно најплаћенијег Лионела Месија који у Барселони сарађује 46 милиона годишње.

Председник Флорентино Перез већ неко време жели да Нејмара доведе, а после одласка Кристијана Роналда је означио Бразилца као главну мету и звезду око које ће вртети пројекат за будућност Реала. Управо због тога је Перез спреман да пробије све лимите и понуди му уговор од којег боли глава.

То да Манчестер јунајтед жели Герета Бејла зна се одавно, још од кад је 2013. прешао из Тотенхема у Реал.

Али, сад је званично: Ђаволи су почели преговоре са Велшанином, а сарадња је све извеснија, поготово што се одавно прича и да ће Бејл напустити Сантјаго Бернабеу. 

То значи да постоји могућност да ће Реал у једном прелазном року остати без две највеће звезде и најскупља играча у историји!

Што се тиче Бејла, уколико се све оконча како треба и како се очекује, Реал ће проћи још берићетније: за Роналда су добили 100 милиона евра, за Бејла ће најмање 150 милиона евра!

Хамес Родригез (27) жели да напусти Бајерн и врати се у Реал. Колумбијац који је позајмљен немачком шампиону прошле године до лета 2019. намерава да опет игра за мадридски клуб пошто је клупу напустио Зинедин Зидан. То тврди шпански дневник Марка.

Родригез, који није имао баш успешни Мондијал, солидно је играо за Бајерн пошле сезоне (39 такмичарских мечева, осам голова). Иако је клуб из Минхена имао могућност да откупи Родригеза ништа није урадио по том питању, што је кажу додатно изненадило играча.

Треба истаћи и још један веома занимљив податак, а то је да су дресови колумбијског репрезентативац најпродаванији

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Diko
Azar je tata za ovog padavičara i cirkusanta,možda neki marketing je u pitanju,mada mislim da i tu ovaj više nije neka faca...

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.