Почетна / Фудбал / Велика петорка

Митровић: Голови су плод напорног рада (ВИДЕО)

Александар Митровић је ове сезоне дао пет голова на шест утакмица у Премијер лиги
ФОТО: БЕТА/АП
Српски фудбалер из енглеског Фулама Александар Митровић рекао је да су голови које често даје ове сезоне плод напорног рада.
 
- Трудим се да радим напорно и на сваком тренингу дајем све од себе. Голови долазе као плод напорног рада. Дошао сам у екипу која игра нападачки, за мене, око мене су луцидни фудбалери и феноменално се осећам овде - рекао је Митровић за Спортклуб у Лондону.
 
Митровић је донео бод Фуламу против Вотфорда у Премијер лиги, голом у 78. минуту. Противник је претходно водио од другог минута.
 
- Рано смо примили гол и било је јако тешко да се вратимо у утакмицу. Буквално нисмо ни пипнули лопту, а примили смо гол. Били су бољи у првом полувремену, добијали су све дуеле - казао је Митровић.
 
Упркос томе навео је да мисли да је Фулам био бољи у другом делу и да је требало да победи.
 
- Променили смо систем у другом полувремену, са више људи у њиховом казненом простору и мислим да смо били бољи. То је систем и начин на који треба да играмо. Могли смо да дамо још један гол, пре свега ја, и добијемо, али нисам имао среће - рекао је српски нападач.
 
Александар Митровић је ове сезоне дао пет голова на шест утакмица у Премијер лиги.
 

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.