Почетна / Фудбал / Велика петорка

Наполи није могао да победи у Београду, али може у Торину, Милинковић-Савић погађа и асистира! (ВИДЕО)

Фудбалери Наполија победили су у гостима Торино са 3:1 у утакмици петог кола италијанске Серије А
ФОТО: Бета/АП

Ривал Црвене звезде у Лиги шампиона од самог почетка имао је инцијативу, а до предности дошао је већ у четвртом минуту голом Лоренца Инсињеа.

Екипа Карла Анчелотија у 20. минуту повисила је на 2:0, а стрелац је на асистенцију Дриса Мертенса био Симоне Верди.

Торино је голом Андрее Белотија у 51. минуту из једанаестерца смањо заостатак, али је Наполи преко Инсињеа у 59. практично решио питање победника и дошао до четвртог тријумфа у шампионату.

Српски интернационалац Никола Максимовић од 74. минута играо је у екипи Наполија, док је Саша Лукић цео меч провео на клупи „бикова”.

Фудбалери Лација победили су данас на свом терену Ђенову са 4:1 у петом колу италијанске Серије А, а запажену улогу имао је српски репрезентативац Сергеј Милинковић-Савић.

Лацио је повео голом Фелипеа Касиједа у седмом минуту на асистенцију српског фудбалера, да би Чиро Имобиле у 23. повисио на 2:0.

Ђенова је успела да узврати преко Криштова Пјатека у 46. минуту, али је Милинковић-Савић у 53. на асистенцију Сенада Лулића поново довео небеско-плаве до два гола предности. Коначан резултат поставио је Имобиле својим другим голом у 89. минуту.

Болоња је на свом терену изненадила Рому и победила са 2:0, а голове су постигли Федерико Матијело у 36. минуту и Федерико Сантадер у 59.

Српски репрезентативац Александар Коларов наступао је од 65. минута за Рому. Удинезе је такође са 2:0, само у гостима, победио Кјево.

Фудбалери Милана и Аталанте одиграли су нерешено 2:2, у утакмици петог кола италијанске лиге.

Милан је на свом Сан Сиру повео већ у другом минуту голом Гонзала Игуаина, а изједначио је Алехандро Гомес у 54. минуту. „Росо-нери” су поново повели у 61. минуту голом Ђакома Бонавентуре, а бод гостима обезбедио је Емилијано Ригони у другом минуту надокнаде времена.

Семафор петог кола Серије А:
Торино – Наполи 1:3 (Белоти 51. једанаестерац – Инсиње 4, 59, Верди 20)
Болоња – Рома 2:0 (Матијело 36, Сантандер 59)
Кјево – Удинезе 0:2 (Де Паул 76, Лазања 90)
Лацио – Ђенова 4:1 (Каиседо 7, Имобиле 23, Милинковић-Савић 53, Имобиле 89)
Милан – Аталанта 2:2 (Игуаин 2, Бонавентура 61 – гомес 54, Ригони 90+2)
20,30: Фрозиноне – Јувентус
Субота:
Парма – Каљари 2:0 (Инглезе 20, Жервињо 47)
Фиорентина – СПАЛ 3:0 (Пјаца 18, Миленковић 28, Кјеза 56)
Сампдорија – Интер 0:1 (Брозовић 90+4)
Петак:
Сасуоло – Емполи 3:1 (Боатенг 13, Ферари 57, Ди Франческо 85 – Капуто 1)
Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Voja
Pa tamo nije drzao najbolja 2 igraca na klupi.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.